У Раді склали присягу депутат партії «Слуги народу» та член ЦВК

У Раді склали присягу депутат партії «Слуги народу» та член ЦВК
31379 ПЕРЕГЛЯДІВ

Олександра Копиленка обрали народним депутатом на позачергових парламентських виборах за списком партії «Слуга народу». Сьогодні новий депутат склав присягу у Верховній Раді.

Центральна виборча комісія 5 жовтня визнала Олександра Копиленка обраним народним депутатом на позачергових парламентських виборах 21 липня 2019 року за списком партії «Слуга народу» і зареєструвала.

Таке рішення прийнято у зв'язку з достроковим складанням повноважень народного депутата Анною Коваленко та призначеною на посаду заступника керівника Офісу Президента.

Також склав присягу на вірність українському народові при здійсненні своїх повноважень новий член ЦВК Юрій Буглак.

"Згідно зі статтею 217 закону "Про Регламент Верховної Ради України" та статтею 8 закону "Про Центральну виборчу комісію", члени Центральної виборчої комісії перед вступом на посаду складають присягу перед Верховною Радою України.

У свою чергу Буглак присягнув при здійсненні повноважень дотримуватися Конституції та законів України, позапартійної позиції, бути чесним, об'єктивним і неупередженим у вирішенні питань, які належать до повноважень комісії, забезпечувати реалізацію і захист виборчих прав громадян України та їхнього права на участь у референдумі.

 

ПРЯМИЙ ЕФІР