Доставка квітів Дніпро: Походження та значення квітів

Доставка квітів Дніпро: Походження та значення квітів
67563 ПЕРЕГЛЯДІВ

Не знаєте як привернути увагу дівчини, або ж справити враження на колегу, або можливо просто зробити приємне матусі, сестрі чи бабусі? Мовою квітів ви зможете все сказати без слів, адже кожний вид квітів та навіть їх колір говорить сам за себе:

Червоні троянди це – пристрасть та палке кохання, рожеві – вишуканість, білі троянди – символ невинності та чистоти, оранжеві – захоплення, а жовті проявляють турботу та примирення.

Такі прості та милі на перший погляд ромашки, символізують перше кохання, юнацьке захоплення та спогади про невинну юнацьку любов.

Ні для кого не секрет, що тюльпани – це найпопулярніші весняні квіти, які викликають в нас позитивні та сонячні емоції, асоціюються з першими весняними промінчиками. Але чи знаєте ви легенду про походження цих квітів? Легенда свідчить про палке та нескінченне кохання перського царя до жінки. Він мріяв про шлюб з нею, це незабаром мало статися, але заздрісні люди обдурили його, сказавши, що кохана загинула. Після цього цар кинувся зі скелі, не витримавши розлуку, та з крапель його крові з'явилися ці, напрочуд красиві квіти.

Кожна квітка має свою власну історію, вони, безсумнівно, прикраса нашої планети. За допомогою цих прекрасних рослин, близька для вас людина обов'язково усміхнеться.

Автор: admin.tselishev
ПРЯМИЙ ЕФІР