У мережі інтернет з'явилися шахраї, що пропонують ТВ послуги від компанії Viasat

У мережі інтернет з'явилися шахраї, що пропонують ТВ послуги від компанії Viasat
37514 ПЕРЕГЛЯДІВ

В інтернеті активізувалися шахраї, які продають супутникові приймачі сумнівної якості з незаконним використанням бренду Viasat. Шахраї на фейковий сторінках пропонують купити супутникові ТВ-тюнери за заниженими цінами і отримати тисячі телеканалів від нібито Viasat. Про це йдеться на офіційному сайті оператора супутникового телебачення Viasat.

«У мережі Інтернет зафіксовано шахрайську активність. Зокрема, створені підозрілі сайти, а в Facebook просуваються реклама і сторінки груп, на яких, з метою введення клієнта в оману, пропонуються тюнери з незаконним використанням бренду Viasat за цінами, що не відповідає ринковим реаліям », - йдеться в повідомленні оператора.

20 січня 2020 року сигнал чотирьох ключових українських медіагруп на супутнику буде закодований. Після цього ті, хто дивився українські канали через супутник, не матимуть можливість дивитися їх у відкритому доступі. Щоб отримати можливість подальшого перегляду, глядачам необхідно вибрати офіційного оператора телебачення. У супутникового телебачення таких всього два - Viasat і XtraTV.

Автор: admin.monitoring
ПРЯМИЙ ЕФІР