Амфетамін, екстазі та галюциногенні гриби: в Маріуполі бійці роти поліції особливого призначення перекрили канал збуту наркотиків

35977 ПЕРЕГЛЯДІВ

Злочинний дует «орудував» у всіх районах міста – збував наркотики «клієнтам» методом закладок. Поліцейські вилучили у чоловіків більше 130 пакетиків з психотропними та наркотичними речовинами. Наразі на місці тривають слідчі дії.

Щойно у Приморському районі поліцейські викрили двох чоловіків, які «заробляли на життя» наркобізнесом.

Патрулюючи місто, бійці роти поліції особливого призначення звернули увагу на невідомих, які дивно себе поводили, а побачивши правоохоронців, прискорили ходу та намагалися втекти.

Чоловіки були негайно затримані спецпризначенцями для перевірки документів та з’ясування обставин. Так, в ході поверхневого огляду у невідомих були виявлені розфасовані наркотичні речовини.

Загалом поліцейські вилучили у зловмисників більше 130 підготовлених до реалізації згортків з наркотиками, серед яких були синтетичні (амфетамін, СОЛІ, екстазі), галюциногенні гриби та шишки конопель. Частину пакунків з забороненою начинкою збувачі встигли заховати у замаскованих місцях.

Поліцейські з’ясувалося, що 29-річний зловмисник з напарником реалізовували наркотики шляхом закладок, геодані яких передавали замовникам.

Наразі на місці працює слідчо-оперативна група Приморського відділення поліції.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст.307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

 

Відділ комунікації поліції

Донецькій області

 

 

ПРЯМИЙ ЕФІР