Рейтинг 179 округ : на проміжних виборах народного депутата України 15 березня 2020 року в одномандатному виборчому окрузі №179 (Харківська область)

Рейтинг 179 округ : на проміжних виборах народного депутата України 15 березня 2020 року в одномандатному виборчому окрузі №179 (Харківська область)
37364 ПЕРЕГЛЯДІВ

15 березня 2020 року відбудуться проміжні вибори народних депутатів за одномандатними виборчими округами. В окрузі №179, що на Харківщині, зареєстровані вже 10 кандидатів, які боротимуться за довіру та голоси громадян.

До 10 лютого перелік кандидатів складався з чотирьох зареєстрованих раніше кандидатів: Ігоря Швайка, Галини Харкаліс, Дениса Шейбута та Сергія Кошулька.

10 лютого на засіданні ЦВК за результатами розгляду поданих документів була надана реєстрація Вікторії Алексєйчук, Олександру Діденку, Тетяні Єгоровій-Луценко, Кирилу Оксеню, Камілю Кирпичеву, Ігорю Федченку.

Зареєстровані кандидати представляють усі основні політичні сили: «Слуга народу», «Опозиційна платформа – За життя», «Свобода» та інші. Учасники майбутніх проміжних виборів зовсім різні : деякі з них мають тривалий досвід у політиці або промисловості, інші ж – не мають відповідних навичок та є відносно новими обличчями у політиці. Але як говорять: «Новачкам – щастить!» Адже у них свіжі думки та нові ідеї.

Один з найбільш серйозних кандидатів на посаду депутата в 179 окрузі на Харківщині є Сергій Саввич Кошулько, нині пенсіонер. Не дивлячись на недосвідченість в сфері політики, кандидат має глибоку політичну думку та мудрий погляд на події в України. Він як виходець із Донецька, знає та відчув на собі увесь український біль та тугу. Кандидат представляє політичну силу «НАРОДНА ПРОГРАМА ВАДИМА ЧОРНОГО». Як раніше зазначалось, він є вихідцем з Донецька, однак протягом останніх 5 років жив та працював у Дніпрі.

Програма, яку Сергій Кошулько надав перед початком передвиборчої гонитви, містить кілька ключових питань. Перш за все – це відмова кадидата від вихідних та обіцянка присвятити достатньо уваги жителям населених пунктів, що входять до округу 179. Сергій Кошулько пообіцяв провести плідну роботу над підвищенням рівня доходу громадян, особливо соціально незахищених шарів суспільства. Зокрема, кандидат пропонує у першу чергу приділити увагу підвищенню пенсій, мінімальний розмір яких в Україні, згідно програмі має складати 10000 гривень на місяць. При цьому максимальний рівень пенсійних виплат, згідно програмі, не повинен перевищувати 15 тисяч гривень. Пропонується також підвищити рівень студентських стипендій до 5000 тисяч гривень. Кандидат має на мет забезпечити всіх громадян свого регіону безкоштовним природним газом. Адже 5 мільярдів газу – це більш, ніж достатньо, аби забезпечити потік газу до домівки кожного українця, а Україна в свою чергу видобуває 20 мільярдів! Для Сергія Кошулька ця задача є найважливішою так, як і обмеження продажу землі іноземцям та крупним підприємствам. Адже, якщо ми будемо продавати нашу землю іноземцям, нашим нащадкам вже нічого не залишиться. Кожному громадянину України лише з одним громадянством забезпечено – до 10 Га землі.  Завдяки цим наскрізним пунктам передвиборчої програми, Сергій Саввич Кошулько протягом кількох днів посів одну з лідерських позицій у рейтингу потенційних депутатів.

Теги: Рейтинг 179 округ,Кошулько Сергій Саввич,проміжні вибори народного депутата України 15 березня 2020 року
ПРЯМИЙ ЕФІР