Петровський Олександр Володимирович: вихованцям Дніпровського будинку-інтернату продемонстрували історичну виставу

Петровський Олександр Володимирович: вихованцям Дніпровського будинку-інтернату продемонстрували історичну виставу
42098 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно до вихованців Дніпровського будинку-інтернату для дітей з інвалідністю приїхали важливі гості: волонтери поставили на імпровізованій сцені інтернату історичну виставу про тамплієрів. Волонтери вже не вперше завітали до інтернату.

Цього разу, як і раніше, вони приїхали на запрошення Петровського Олександра Володимировича, президента Міжнародного благодійного фонду «Солідарність».

У виставі були підняті важливі теми і питання, зокрема вихованцям інтернату показали п’єсу про маловідомі факти з історії України, селянський побут у нашому минулому, а також історію друїдів та лицарів з Ордену Тамплієрів.

Підопічні будинку-інтернату із схваленням та зацікавленням відгукнулися про переглянуту виставу. Дітям дуже сподобалася гра акторів, вони дуже зацікавилися новою для себе інформацією. Кожен з юних глядачів після вистави міг сфотографуватися на пам'ять у лицарській кольчузі та з мечем.

Діти та вихователі будинку-інтернату подякували і акторам-волонтерам, і меценату Олександру Володимировичу, з ініціативи якого переважно була організована така театральна зустріч.

Ця подія є не першою цікавою зустріччю для дітей з Дніпровського інтернату. Його вихованців регулярно відвідують волонтери, які навчають їх цікавим та корисним навичкам.

Теги: Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»,Олександр Володимирович Петровський
Автор: redactor.dnipropress
ПРЯМИЙ ЕФІР