"Карантину бій!": в області пройшов перший в цьому році турнір зі змішаніх єдиноборств

"Карантину бій!": в області пройшов перший в цьому році турнір зі змішаніх єдиноборств
28310 ПЕРЕГЛЯДІВ

Всесвітня пандемія коронавірусу позбавила спортсменів звичного ритму тренувань та змагань. Після послаблення карантину атлети поступово повертаються до режиму, а в деяких видах спорту, таких як змішані єдиноборства, перерва виявилась найкоротшою.

Наприклад, всесвітній промоушен ММА під час карантину провів вже 4 турніри. Відновлення бійцівських шоу дійшло й до Дніпропетровської області. 6 червня пройшов вечір боксу. У Новомосковську зібрали бійців, які довели, що не відпочивали на карантині, а важко працювали, щоб турнір-відкриття подарував глядачам емоції, красу та пристрасть у поєдинках на рингу.

Змагання провели за підтримки партнерів заходу — заміського комплексу «Lake Park» і клуба змішаних єдиноборств «Sikario MМА club» за участі Міжнародного благодійного фонду імені Олександра Петровського «Солідарність». Це перший відкритий турнір на базі комплексу «Lake Park», але учасники зустрічі та організатори показали, що пауза через пандемію не вплинула на зацікавленість з боку шанувальників професіональних спарингів. Даний турнір для них — свого роду перевірка на міцність власних сил. Завдяки таким змаганням вони набираються досвіду, вчаться протистояти сильним суперникам і отримують додаткові бали до своєї спортивної репутації.

Відзначимо, що жоден з 22-х учасників турніру не залишився без винагороди - спеціальних грошових сертифікатів, які підготував для спортсменів Міжнародний благодійний фонд імені Олександра Петровського «Солідарність». Спорт повертається до України та нашого регіону, а організатори доводять, що підтримка та якісна підготовка — то запорука розвитку талантів, які згодом представлятимуть нашу область на міжнародних змаганнях.

 

Автор: МБФС
ПРЯМИЙ ЕФІР