Під час відпрацювання Маріуполя поліцейські вилучили наркотики та зброю

56170 ПЕРЕГЛЯДІВ

Спецзаходи було проведено у Кальміуському районі міста та у селищах поблизу лінії розмежування. Оперативне відпрацювання здійснювалося силами співробітників територіальних підрозділів поліції області та поліцейських зі складу ООС.
Оперативно-профілактичні заходи відбулися за наказом начальника Головного управління Нацполіції в Донецькій області Миколи Семенишина та на підставі бойового розпорядження Командувача об’єднаних сил.
У відпрацюванні було задіяно працівників місцевої поліції, вибухотехнічної служби ГУНП в Донецькій області, Кінологічного центру, патрульної поліції, бійців роти особливого призначення, додані сили з інших областей та Національної гвардії України.
Правоохоронці перевірили 1327 громадян і 163 транспортних засоби. Відносно водіїв було складено 77 адміністративних протоколів за порушення Правил дорожнього руху. Викрито 13 осіб, які сіли за кермо у стані сп'яніння.
Під час відпрацювання співробітники поліції чотири рази вилучали наркотики у мешканців віком від 19 до 35 років. А у 27-річного чоловіка було вилучено предмет, зовні схожий на пістолет.
За порушення норм дозвільної системи складено 16 адміністративних протоколи та вилучено 14 одиниць мисливської гладкоствольної зброї та 2 одиниці газових пістолетів.
Виявлено 5 розшукуваних осіб, які намагалися втекти від покарання.
Заходи триватимуть й надалі.

Відділ комунікації поліції
Донецькій області

ПРЯМИЙ ЕФІР