Поліцейські зі складу Об’єднаних сил провели відпрацювання Олександрівки

168789 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мета профілактичних заходів - підвищити рівень безпеки та відчуття захищеності громадян, а також запобігти злочинам та іншим ймовірним загрозам для населення.
Відпрацювання проведено силами поліції Донецької області, патрульної поліції спільно з приданими підрозділами Нацполіції і військовослужбовцями Національної гвардії. У комплексних заходах було задіяно близько 90 правоохоронців.
Поліцейські перевіряли за місцем мешкання осіб, які можуть мати кримінальні зв’язки, власників зареєстрованої зброї, проводили рейди щодо безпеки дорожнього руху. Загалом перевірено понад 200 осіб.
Під час перевірки поліція зупинила КАМАЗ із 26 тоннами металобрухту, який перевозився незаконно. Попередньо факт кваліфіковано за ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).
За адміністративні порушення складено 24 протоколи. Із них 5 – у сфері дозвільної системи, у порушників вилучено чотири одиниці мисливської вогнепальної зброї.
Крім того, притягнуто до адміністративної відповідальності 18 водіїв, які порушили правила дорожнього руху. Серед них 7 осіб керували транспортом без документів, а троє – перевищили швидкість.
Загалом стан публічної безпеки у населеному пункті стабільний і контрольований. Профілактичні відпрацювання триватимуть і надалі на всій території Донецької області.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

ПРЯМИЙ ЕФІР