Дідусь та бабуся наполягли на поверненні онучці аліментного боргу

Дідусь та бабуся наполягли на поверненні онучці аліментного боргу
41863 ПЕРЕГЛЯДІВ

Виховання дитини – процес, що триває протягом усього життя батьків. Адже не існує віку, коли нащадки не потребували б уваги, поради або ж допомоги старшого покоління. Так сталося й на Кролевеччині, де дорослого чоловіка, котрий вже сам мав доньку, батьки врятували від наслідків вчасно несплачених аліментів. Борг у розмірі майже 58 тисяч гривень громадянин зміг повернути лише після втручання у справу державних виконавців та настанов батьків.
«Кролевчанин хоч і не мав офіційного заробітку, але у його власності перебувала автівка, яку державні виконавці планували описати та реалізувати у системі електронних торгів арештованим майном «СЕТАМ» (https://setam.net.ua). Проте чоловіка не довелося позбавляти транспортного засобу, оскільки у справу втрутились його батьки. Дізнавшись про негаразди дорослого сина, вони прийшли на допомогу та наполягли, щоб той погасив аліментну заборгованість. Відтак містянин повністю розрахувався з донькою», – зазначила Ірина Свистун, начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).
Варто зазначити, що з початку 2020 року завдяки тому, що майно неплатників стало лотом в «СЕТАМ», діти на Сумщини отримали 215 тисяч гривень аліментів.

ПРЯМИЙ ЕФІР