Одразу шість установ Феміди перейшли під охорону Служби судової охорони

Одразу шість установ Феміди перейшли під охорону Служби судової охорони
151573 ПЕРЕГЛЯДІВ

Одразу шість установ Феміди на Донеччині, Тернопільщині, Полтаві та Черкащині перейшли під охорону Служби судової охорони
Сьогодні, 19 листопада, одразу шість установ системи правосуддя держави перейшли під охорону Служби судової охорони.
На Донеччині 25-м та 26-м об’єктами судової влади, які відтепер охоронятимуться Службою судової охорони, стали Жовтневий та Орджонікідзевський районні суди, що знаходяться у місті Маріуполь.
Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області полковник Служби судової охорони Андрій Єпур провів інструктажі для співробітників Служби, які заступили на охорону судів, і наголосив на забезпеченні максимального захисту та підтримці громадського порядку в кожній судовій установі, яка перебуває під охороною Служби з урахуванням карантинних обмежень, яких необхідно дотримуватись у "помаранчевій" зоні.
А на Тернопільщині Чортківський районний суд став п’ятнадцятим об’єктом судової влади, який перейшов під охорону Служби.
В цей день від заступника начальника Територіального управління Служби судової охорони у Тернопільській області полковника Служби - Василя Довганича, співробітники отримали настанови професійно та грамотно виконувати свої обов’язки, залишатися завжди на варті прав та свобод людини.
Голова Чортківського районного суду - Наталія Коломієць побажала охоронцям Феміди натхнення та невичерпної енергії у повсякденній службі.
У Полтавській області під охорону Служби перейшло одразу дві судові установи: Лубенський та Миргородський міськрайонні суди.
Співробітників Служби, які відсьогодні забезпечуватимуть охорону та безпеку цих судових установ, колективам судів особисто представляв начальник Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області полковник Служби судової охорони Олександр Аленін.
Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області також прийняли під охорону ще один суд – Звенигородський районний суд Черкаської області і це рівно половина усіх судових установ області, які знаходяться під захистом Служби.
У церемонії взяття під охорону вже чотирнадцятої установи судової влади на Черкащині взяли участь заступник начальника Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області полковник Служби судової охорони Юрій Бас та суддя Тетяна Кравченко.
Події відбувалися з дотриманням усіх карантинних вимог щодо запобігання поширенню респіраторної хвороби COVID-19.
За доброю традицією Служби, жіночим колективам прийнятих під охорону судових установ подарували квіти.
До слова, під охороною Служби судової охорони вже перебувають 429 об’єктів судової влади в усіх 24 областях України. Щоденно для забезпечення безпеки та охорони громадського порядку в органах Феміди на службу заступає понад 1272 судових охоронців.

 

Теги: Служба судової охорони,судова охорона,ССО
ПРЯМИЙ ЕФІР