Сергій Каплін: Увага!!! МА-НІ-ПУ-ЛЯ-ЦІЯ!!! Президент доручив уряду розібратися з тарифами, фракція Слуги народу готує антикризовий план

Сергій Каплін: Увага!!! МА-НІ-ПУ-ЛЯ-ЦІЯ!!! Президент доручив уряду розібратися з тарифами, фракція Слуги народу готує антикризовий план
179557 ПЕРЕГЛЯДІВ

РОЗВОДНЯК!!! ПЕРЕКЛАДАЮ на мову простих людей: влада буде "водити козу" з робочими групами, законопроектами і круглими столами та ТЯГНУТИ з рішенням до кінця опалювального сезону. Будуть випускати пар аби не зірвався цей котел. 

Увага! Що треба робити нам?

Треба створити у кожній громаді штаби, не вести жодних переговорів на місцях, ждині переговори тільки з урядом і Президентом.  Не відступати від позиції, щоб всі видатки за комуналку складали не більше 10% від доходу людини. 

Нехай компенсують втрати бюджету через боротьбу з контрабандою, з відкатами на місцевому рівні, водять прогресивну шкалу ПДФО і ЄСВ, податки для олігархів,  скорочують видатки на утримання всіх органів влади і місцевого самоврядування. 

І ніяких поступок, ніяких компромісів, ніяких інших умов і переговорів. Це має бути не торг, а ультиматум. Паралельно продовжувати розбудовувати штаби аж до останнього села! 

Якщо влада не знає як це зробити. Негайно новий парламент і уряд, і кожна партія яка йтиме у парламенті має дати присягу виборцям виконати вимогу зменшення тарифів інакше бойкот цій партії. Надурять, знесено парламент знову. 

Поширюйте! 

Руслан Телятник Олена Гальченко Вадим Дудник

Джерело

Теги: Президент ,тарифи , Слуга народа
ПРЯМИЙ ЕФІР