Я пам'ятаю момент, коли ми заносили хлопців у готель «Україна»... До сьогодні не можу заходити туди. У мене перед очима наші Герої...», - Михайло Головко

Я пам'ятаю момент, коли ми заносили хлопців у готель «Україна»... До сьогодні не можу заходити туди. У мене перед очима наші Герої...», -  Михайло Головко
11606 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

У п’ятницю, 19 лютого, у Збаражі вшанували Героїв Небесної сотні.  Устим Голоднюк, Назарій Войтович, Олександр Капінос і уся Небесна сотня стали «кіборгами»  Незалежності. Вони віддали життя, щоб змінити нашу країну. 

У заході взяв участь голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

Возможно, это изображение (10 человек, люди стоят и на открытом воздухе)

«Нація, яка не готова боротися за свою Незалежність, не готова відстоювати її, не матиме майбутнього. Сьогодні ми беремо приклад наших кращих синів, розуміючи що їхня смерть не може бути марною. На жаль, історія Незалежності пишеться, проливаючи кров кращих з кращих. Кращих синів і дочок, які не побоялися вийти проти режиму, який знищував наші українські цінності.

Я пам'ятаю момент, коли ми заносили хлопців у готель «Україна»... До сьогодні не можу заходити туди. У мене перед очима наші Герої...», - зазначив Михайло Головко.

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят, памятник и на открытом воздухе)

Очільник Тернопільщини додав, що кожен українець повинен любити свою Батьківщину так само щиро та віддано, як це робили наші Герої, бо лише так ми зможемо здолати ворога та побудувати міцну державу.

«Я не знав Устима, але переконаний, що ми дивилися на світ одними очима. Ми хотіли справжньої України! Держави, наповненої українським змістом, де буде наша церква, наша мова, наша культура, де українець буде відчувати себе господарем на своїй, Богом даній землі! Заради цього виходили наші Герої на боротьбу, а ми маємо продовжити їхній подвиг, так, як це наші воїни роблять на Сході. Адже, ми розуміємо, що війна триває. 

Ми маємо любити Україну до глибини серця! Україна уже ніколи не буде «московською колонією», але від нас із вами залежить, якою вона буде! Як ніколи, нині ми повинні об'єднатися і будувати національну державу! Дуже важливо, щоб ми не схибили і завершили шлях побудови України перемогою! 

Я схиляю голову перед нашими Героями! Вірю, що їхня смерть не буде марною! Вірю в Україну! Вірю в нашу перемогу!», - наголосив Михайло Головко.

Теги: Устим Голоднюк,Назарій Войтович,Олександр Капінос,Небесна сотня ,кіборги,Михайло Головко, Тернопіль
ПРЯМИЙ ЕФІР