Віталій Сигидин – айсберг для корабля під назвою «АРМА»(ВІДЕО)

Віталій Сигидин – айсберг для корабля під назвою «АРМА»(ВІДЕО)
300260 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Я державний службовець. Як скаже держава, так і буду робити. Я солдат.» - ось що про себе каже Сигидин Віталій Михайлович. 

Пияка, корупціонер і просто сумнівна особистість - ось що бачать люди в новинах про тимчасво виконуючого обов‘язки Голови АРМА.

Для довідки, АРМА - це національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів  є центральним органом виконавчої влади зі спеціальним статусом, уповноваженим на  формування та реалізацію державної політики у сфері виявлення та розшуку активів, які можуть бути арештовані у кримінальному провадженні, а також  управління активами, які арештовані у кримінальному провадженні.

Ну і як це буває лише в Україні та на просторах СНГ, Т.в.о. Голови Агенства це ніхто інший, як Віталій Сигидин, той, хто ще у 2015 році, якимось дивом, за сім місяців роботи у Головному територіальному управлінні юстиції в м. Києві опинився на посаді заступника начальника теруправління починаючи з посади звичайного спеціаліста одного із секторів. Але хто ж звертає на подібне увагу? Вірно, нікого й не дивує подібне, тому в 2019 Сигидин був призначений Т.в.о. Голови АРМА.

З тих пір Віталій Сигидин не раз підривав довіру до своєї особистості, і більше того - тягнув за собою й АРМА. В списку проступків Сигидина знаходиться пристрасть до спиртних напоїв. Хто ж не любить випити, подумали ви. А на робочому місці? А ще й якщо ти обіймаєш таку відповідальну посаду? Виглядає вже не так невинно, чи не так?...

Десь всередині того ж списку проступків знаходяться й численні конфлікти у 2020 році з приводу арештованих грошей які, після зняття арешту, потім керівники АРМА, серед яких не раз згадувався і наш герой, Віталій Михайлович Сигидин, відмовлялися повертати їх власникам. До вирішення цих питань долучали й навіть правоохоронні органи.

Сигидин певно людина яка любить доводити все до ідеалу. А ідеальним доповненням подібної «картини» став нещодавній обшук в керівництва АРМА. У квітні 2021 році СБУ проводила численні обшуки вдома у Віталія Сигидина, його заступника Володимира Павленко, а також у заступника з питаннь керування активами Вахтанга Бочоришвілі. Окрім цього, Націонвльне антикорупційне бюро України проводить рослідування з «корупційних махінацій» АРМА.

Дивлячись на все це не дивно що в країні все ніяк не завершиться ера корупції. Як влучно зазначила нардеп із фракції «Слуга народу», Галина Янченко, АРМА потребує перезагрузки. І першим у черзі неодмінно має стати Віталій Михайлович Сигидин.


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

По всіх питаннях щодо опублікованого матеріалу звертайтесь на електронну пошту:[email protected]

Теги: Віталій Сигидин,Голова АРМА Віталій Сигидин,АРМА,Сигидин Віталій Михайлович, СБУ ,Слуга народу,Галина Янченко,Альона Бабак, Андрій Коболєв,АРМА Віталій Сигидин,Віталій Різник ,СИГИДИН ВІТАЛІЙ МИХАЙЛОВИЧ,Віталій Михайлович,плівки Гончарука
ПРЯМИЙ ЕФІР