У спеціалізованій прокуратурі Центрального регіону послідовно проводиться робота з системної профілактики правопорушень

У спеціалізованій прокуратурі Центрального регіону послідовно проводиться робота з системної профілактики правопорушень
424994 ПЕРЕГЛЯДІВ

   Спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону продовжується проведення системних заходів щодо профілактики кримінальних та військово-адміністративних правопорушень у Збройних Силах України та інших військових формуваннях..

   Цього тижня керівник Вінницької спеціалізованої прокуратури Центрального регіону Олексій Рихлюк відвідав військові частини А0549 та 3028 та провів заняття з військовослужбовцями на тему: «Кримінальна та адміністративна відповідальність військовослужбовців».



   З метою профілактики злочинів та військово-адміністративних правопорушень до військовослужбовців були доведені вимоги Кримінального кодексу України, Кодексу України про адміністративні правопорушення, наведені найбільш розповсюджені приклади правопорушень, вчинених військовослужбовцями.

   Керівником Вінницької спецпрокуратури до особового складу також доведений зміст рішень судів у справах про ухилення від військової служби, нестатутні відносини, викрадення військового майна, щодо обігу наркотичних засобів та вчинення інших протиправних дій.

   Після завершення зустрічі Олексій Рихлюк відповів на запитання військовослужбовців.

Пресс-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Вінницька спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,профілактика правопорушень,зустріч,військовослужбовці,вимоги,злочин,заходи
ПРЯМИЙ ЕФІР