ШЕДЕВРИ ФОРТЕПІАННОЇ МУЗИКИ У ВИКОНАННІ АНДРІЯ ЛУНЬОВА ТА АНАСТАСІЇ ШАНСКОВОЇ

ШЕДЕВРИ ФОРТЕПІАННОЇ МУЗИКИ У ВИКОНАННІ АНДРІЯ ЛУНЬОВА ТА АНАСТАСІЇ ШАНСКОВОЇ
29642 ПЕРЕГЛЯДІВ

Луцькі любителі фортепіанної музики мають чудову нагоду відвідати концерт відомих українських піаністів, лауреатів міжнародних конкурсів Андрія Луньова та Анастасії Шанскової, який відбудеться 6 листопада у Палаці культури міста Луцька.

У програмі прозвучать знакові твори Франца Шуберта, Моріса Равеля та Фридерика Шопена.

Декілька слів про виконавців. Андрій Луньов є переможцем численних міжнародних конкурсів в Україні, Чехії, Словаччині, Німеччині, Великій Британії. У географії концертних виступів пана Андрія, окрім названих країн – також Польща, Латвія, Іспанія, Італія. Активно виступає в нашій країні – як із сольними програмами, так і з оркестрами. У доробку музиканта – компакт-диски з творами Фридерика Шопена, Ференца Ліста і Кароля Шимановського, ціла низка записів на українському, польському і чеському телебаченні. Проводив майстер-класи в Україні, Латвії та Іспанії.

Анастасія Шанскова перемагала на Міжнародних конкурсах памяті Володимира Горовиця (Україна), конкурсах імені Володимира Віардо (Україна) та Фридерика Шопена. Серед країн, де виступала пані Анастасія – Україна, Австрія, Іспанія, Італія, Польща та Словаччина. На запрошення товариства Ференца Ліста виступила з циклом сольних концертів у Вроцлаві. Була запрошена на відкриття сезону 2019-2020 Vienna International pianists у Gesselllschaft für Musiktheater.  Записувалася на українському та польському радіо.

Початок концерту о 18.00.

Квитки продаються в касі філармонії на Театральному майдані.

Телефони для довідок – 24-02-41, (095) 206-75-88, (097)757-32-31, (066) 174-80-20.

ПРЯМИЙ ЕФІР