Celebrity Awards 2021 - проект для амбіційних та цілеспрямованих українців. Розпочато набір номінантів

Celebrity Awards 2021 - проект для амбіційних та цілеспрямованих українців. Розпочато набір номінантів
21111 ПЕРЕГЛЯДІВ

Проект для амбіційних, цілеспрямованих, сильних, духовно багатих та відомих українців - Celebrity Awards 2021 розпочинає набір номінантів. 

Цього року зірки зберуться у Центральному будинку офіцерів Збройних сил України, що  славиться своєю історією, архітектурою та великим концертним залом, що може прийняти більше тисячі гостей. Святкування  відбудеться 1 жовтня о 17:00.

Премії отримають видатні особистості 2021 року, які досягли успіху у сфері бізнесу, державної служби, мистецтві та fashion індустрії. Подарунки від партнерів, святковий фуршет, зіркові знайомства, фотозони та дійсно успішні люди України зберуться в одному місці, щоб провести вечір разом. 

На заході будуть присутні ЗМІ - партнери (телеканали Мьюсік бокс, правда тут, 33 телеканал, 1+1, fashion tv, allatra tv, телеканал прямий та інші), відомі блогери, фотокореспонденти та представники глянцевих українських і міжнародних видань. 

До складу поважного жюрі проекту цього року ми включили особистостей, які дійсно знають, що таке особистісний ріст та бренд, бо їх зустрічатиме вся країна.

Кожен номінант матиме можливість не тільки поспілкуватись з зірковими тренерами та експертами, а і стати частиною великого дійства, яке відбудеться у самому сердці столиці навпроти неймовірного та романтичного Маріїнського парку. Захід широко підтримується у дипломатичному колі, тому представники інших держав будуть присутні на урочистій церемонії, а деякі з них вручать нагороди та подарунки особисто на сцені перед тисячею глядачів. 

Родзинкою свята стане виступ відомих українських артистів та шоу-програма, яка не залишить жодну людину без заряду позитивних емоцій на цілий рік. 

Celebrity Awards - це справжня подія, яка залишиться в історії України, адже цей проект створений, щоб показати талант, красу, успіх та досягнення українців, заявити про них усьому світу та відзначити тих, хто плідно працював впродовж року і став гордістю країни. 

Ми запалюємо зірки, і у 2021 р. чекаємо на Вас у перший день жовтня на урочистій церемонії (Balck Tie) для того, щоб крокувати червоною доріжкою та створювати атмосферу успіху навколо.

Регистрация и заявки на участие в премии подавать на сайте:

                                       celebrityawards.info

Теги: Celebrity Awards 2021,Celebrity Awards ,Украина,Україна,Центральний будинок офіцерів Збройних сил України,Центральний будинок офіцерів ,будинок офіцерів Збройних сил України,Збройні сили України,ЗСУ,33 телеканал, 1+1, fashion tv, allatra tv, телеканал прямий,Маріїнський парк,Balck Tie
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР