Кандидатку в депутати звинувачують у смертельному ДТП у Світловодську

Кандидатку в депутати звинувачують у смертельному ДТП у Світловодську
306180 ПЕРЕГЛЯДІВ

Смертельне ДТП за участі кандидатки від партії Шарія. За кермом автівки, яка вночі 1 вересня на смерть збила 27-річну матір трьох дітей у Світловодську, була кандидатка в депутати Світловодської міськради від партії Шарія. Прізвище 28-річної водійки – під номером 5 у списку партії на місцевих виборах. Про такі приголомшливі подробиці резонансного ДТП повідомили в Світловодському відокремленому підрозділі ВГО «Стоп корупції».

Посилаючись на власні перевірені джерела інформації, світловодські стопкорівці заявили про причетність до смертельної автотрощі  у Світловодську безробітної Тетяни Вишневської, 1993 року народження. За їхньою інформацією, саме вона була за кермом автівки. На виборах до Світловодської міськради у 2020 році жінка йшла номером 5 у списку партії Шарія.

Фото: Скриншот

Як повідомлялося раніше у ЗМІ, 1 вересня, близько 4 години ночі, водійка автомобіля Mazda 6, 2007 року випуску, у центрі Світловодська, рухаючись від центральної площі міста у напрямку парку, на шаленій швидкості з’їхала на парковку біля ТЦ «Центральний», знесла бетонну конструкцію водопровідного колектора, вилетіла на тротуар, де саме у той час перебувала мати трьох дітей, найменшому з яких виповнився 1 місяць. Мати вийшла з дому за дитячим харчуванням. Діти залишились вдома. Журналістам стало відомо, що удар був страшної сили: автівка на швидкості вилетіла на тротуар, збила кришку люка, потім людину, врізалася в будівлю та відлетіла ще на 20 метрів. До лікарні скалічену жінку не довезли, мати трьох дітей загинула.

"Потерпіла 1994 року народження отримала тілесні ушкодження та загинула на місці. Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2. ст. 286 Кримінального кодексу України. Нині вирішується питання щодо затримання водійки автомобіля Mazda в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України", — повідомляє речниця ГУ Нацполіції області Віталіна Бевзенко.

Водійку, а також пасажирів авто з легкими травмами доправили до лікарні.

Як повідомляють представники «Стоп корупції» у Світловодську, водійка та пасажири смертоносної автівки могли бути під дією наркотиків або алкоголю. Результати аналізів на алкоголь не розголошуються. За інформацією місцевих активістів, слідство у цій справі можуть «зам’яти», адже винуватиця трагедії має певні зв’язки.

Інформація уточнюється…

Місцеві жителі активно обговорюють смертельне ДТП за участі «політичної мажорки».

«Боже, загиблій мамі всього лише було 27… Це в неї старші дітки, ще зовсім маленькі та й місячна дитинка… У голові не вкладається, як сказати дітям, що мами немає… Господи, дай їм сил пережити цю трагедію». «Це жах… І для цієї с..и знайшли адвоката, і 2 місяці під вартою!» – коментують користувачі соціальних мереж.

У Кіровоградському обласному підрозділі ВГО «Стоп корупції» повідомили, що беруть слідство за цією резонансною справою під громадський контроль.

Раніше «СтопКор» повідомляв, що у лютому 2021 року депутат Світловодської міськради Максим Бакуленко побив громадського діяча і пенсіонера. Нагляд за слідством за цією справою веде обласна прокуратура Кіровоградщини. Наразі прокуратура направила справу на дорозслідування.

stopcor.org

Теги: ДТП ,ДТП у Світловодську,Світловодськ ДТП,Тетяна Вишневська,Вишневська Тетяна,Вишневська Тетяна дтп
ПРЯМИЙ ЕФІР