Денис Монастирський вручив державні та відомчі нагороди працівникам системи МВС

Денис Монастирський вручив державні та відомчі нагороди працівникам системи МВС
343165 ПЕРЕГЛЯДІВ

9 вересня, міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський нагородив 71 працівника системи МВС орденами, медалями, відомчими відзнаками, а також правоохоронцям присвоєно почесні звання.

Очільник МВС привітав присутніх працівників із нагородами та подякував за службу.

«Сьогодні ми маємо унікальну можливість, в 30-ту річницю Незалежності України, привітати та відзначити найкращих представників системи внутрішніх справ, які належним чином захищають свободу та безпеку в нашій державі. Нам всім відомо, що ви працюєте не для визнання та нагород. Врятовані життя та здоров’я людей – це перше і найголовніше, що дає вам сил і наснаги у вашій роботі», - сказав міністр. 

Денис Монастирський зазначив, що, на жаль, за 30 років Незалежності України система МВС має великі втрати - 1698 правоохоронців поклали своє життя за цілісність та суверенітет України. Присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання.

«Сьогодні тут зібралися досвідчені працівники МВС, які присягнули на вірність України і виконали свій обов’язок перед народом. Ви взяли велику відповідальність за служіння перед Батьківщиною. Знаю про кожну історію героїзму, професіоналізму та відданості. Це і врятовані життя людей. Ви не боялися заходити в задимлені приміщення, що горять. Ви рятували людей на воді, в повітрі і на землі. За це вам шана всього українського народу, урядовців, депутатів і людей, які знаходяться тут. Ви дійсно доводите, що Міністерство внутрішніх справ – це міністерство безпеки кожного громадянина України. Своєю щоденною працею ви змінюєте наше життя на краще», - наголосив очільник МВС. 

Голова Національної поліції України Ігор Клименко привітав правоохоронців з нагородами та подякував керівництву держави, міністру внутрішніх справ Денису Монастирському за оцінку спільної роботи всіх підрозділів Міністерства внутрішніх справ.

«Кожна відзнака - це знак того, що кожен із вас у службовій діяльності зробив усе, щоб прославити свій підрозділ. Кожен із вас зробив усе, щоб колега, який заступає з вами на службу, пишався вами та брав із вас приклад. Я вам бажаю служити та бути взірцем для інших працівників нашого міністерства», - зазначив він.

Командувач Національної гвардії України Микола Балан від себе і від військовослужбовців Нацгвардії привітав присутніх із 30-річчям незалежності України та з нагоди нагородження державними та відомчими відзнаками. Він побажав присутнім здоров'я, добробуту, перемоги та сімейного затишку.

Своєю чергою голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін нагадав, що Україна платить дуже високу ціну у війні, яку розв'язала Російська Федерація. Він повідомив, що в Україні понад півтора мільйона тимчасово переміщених осіб, сотні тисяч гектарів землі, засіяної вибухонебезпечними предметами, та десятки тисяч загиблих і поранених.

«Не менш важливими в цій ситуації поряд і зовнішніми загрозами є і внутрішні виклики, з якими ви боретесь щодня. Ви ті, хто першими вступаєте в боротьбу з організованою злочинністю, ліквідацією надзвичайних ситуацій і пожеж, охороняєте кордон тощо. Від себе особисто і колективу рятувальників хочу висловити слова вдячності за вашу роботу, тому що такі люди, як ви прискорюють нашу перемогу та примножують здобутки нашої країни», - зазначив Микола Чечоткін.

Департамент комунікації МВС України 

ФОТО Миколи Анацького

zXBm0LAqAqibxT7ELUFkdb1qdSEOfCjUmPn0V2o8.jpg

d6NUG43WLppHsMnhRbOe9YPr7aZJU5gmTgurCBNs.jpg

hPzktzV3lLTU0eTWtIYbK2DYlJkOchmVaq1mBFsp.jpg

POsBIZayjfYb5xWkUqlmgqHzYL4e94YKDg8NXMbo.jpg

xa4j73iB9IH0vVviMjEpdvwb3jZ3v30FazlCDURQ.jpg

axZFBKZh91HmIbyVm1knuYIuttgj9fWsV0q0VXtw.jpg

ChoKw6dXzyY9VxwVSbFFCKXXUHuahK7UGCGkKk0o.jpg

TAmzh7fReH7ZtGn22wkHytjB6tE4zqcRkEh03xtB.jpg

iN2YUYIrQVSeNyx2yUI76ORmoVhOSrtDNY1y51wq.jpg

robFRrEwDlRcr8hRyhHwBMtkgoFhmr2aNutmFprk.jpg

YlI388dVytDtxcmUJJyVeet3rsa57CbTJmNw4An0.jpg

4E9FHyP7YIBhBuOoWgPIkwenluOkrhaAxgnoPs1l.jpg

zRLDUunmMt6LA51urc3fZh96B94rUgOTw2sWGAbb.jpg

fsD4btsSjk2yP8hp9aBIGwAc6NTdmYzMWRYZ9BDm.jpg

XPlMqOsveFZi5jGedrSfCogUCwlHuUqrJ2B3QReB.jpg

hT7NsFdACLP9lE74nIKLan5YJGb63PQu2bsXfd3k.jpg

FDwjzVvoeEbSMCTfSmwLiohD6Ka2pse5Twgpmx0g.jpg

6opY9YjAL4881qWMRJaPKHtTKhKaIrExFc0n4T28.jpg

lnZChTdUlP0yTku8uo3tuGqQTd3IidSgt1MsfhTO.jpg

B38Ea5YPwM1GcexsESoHRnDza2dDyrjWPulI4ezU.jpg

vfz4vtT6ZymKLQ70bhEbjaOw3zWwb0aBWI9TZNo2.jpg

mvs.gov.ua

Теги: Денис Монастирський, МВС,міністр внутрішніх справ України
ПРЯМИЙ ЕФІР