Цинічний Гройсман чи його партія стратегія ???

Цинічний Гройсман чи його партія стратегія ???
33501 ПЕРЕГЛЯДІВ
797 ПЕРЕГЛЯДІВ

Партія колишнього мера Вінниці продемонструвала класичний приклад подвійних стандартів, при намаганні увійти у всеукраїнську політичну повістку.

Представники політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана» у міській раді Бердичева обурені рішенням міської влади про подорожчання проїзду в бердичівських маршрутках до 8 грн з 1 вересня.

Нагадаємо, мер Вінниці Сергій Моргунов – голова обласного осередку партії “Українська стратегія Гройсмана”.

Вінницька міська рада ще влітку підняла вартість проїзду у вінницьких маршрутках до 10-12 грн, а в громадському транспорті до 8 грн.

У Вінницькій міській раді у партії “Українська стратегія Гройсмана” монобільшість, але не один представник цієї партії не висловив обурення при піднятті вартості проїзду в маршрутках, чи громадському транспорті більш ніж вдвічі.

Така ж політична стратегія відслідковується у всій поточній риториці колишнього прем’єр-міністра: коли ти при владі, на чолі Уряду – рекордно підвищуєш тарифи і виправдовуєш це світовими тенденціями, спадком попередників, економічною необхідністю. Коли ти не при владі – критикуєш урядовців за підняття тарифів і звинувачуєш в некомпететності.

politarena.info

Теги: Гройсман, Украиинская стратегия Гройсмана,Цинічний Гройсман,Украина,Україна,мер Вінниці Сергій Моргунов,мер Вінниці Моргунов,мер Вінниці ,мер ,Винница,Моргунов, Моргунов Сергій,Сергей Моргунов Википедия,Владимир Гройсман Википедия,Моргунов мер,Бердичев,Моргунов Винница
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР