Берет з відзнакою: Денис Монастирський відвідав кваліфікаційний іспит найкращих гвардійців

Берет з відзнакою: Денис Монастирський відвідав кваліфікаційний іспит найкращих гвардійців
46218 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр внутрішніх справ відвідав кваліфікаційний іспит Нацгвардії на право носити берет з відзнакою. Їх здобули 11 найкращих гвардійців, усього у іспиті взяли участь 75 військовослужбовців з різних регіонів України, серед яких була одна жінка.

«Ви воїни, які допомагають захищати незалежність України. Найкращим свідченням моєї поваги до вас є те, що зі мною мої діти. Я хочу, щоб вони брали приклад з найкращих військовослужбовців, які отримують берет з відзнакою», - сказав Денис Монастирський.

Командувач Нацгвардії Микола Балан зазначив, що іспити за право носити берет з відзнакою вдосконалюються вже четвертий рік поспіль.

«Відзнака для нацгвардійців найбільш почесна та авторитетна серед всіх існуючих у Національній гвардії. Це дуже справедливі та неупереджені іспити і те, як воїни долатимуть дистанцію – стане для присутніх підтвердженням цього», - сказав він.

На іспитах були присутні представники 11 операції «UNIFIER» за участі командирки Мелані Лейк. За її словами, в Канаді буде впроваджуватися методи оцінювання воїнів Збройних Сил Канади на змаганнях, на прикладі іспиту на право носити берет з відзнакою за зразком НГУ. 

Вона також зазначила, що сам кваліфікаційний непростий та різноплановий, що добре відобразиться на моральному та фізичному досвіді учасників, а отже зробить їх більш готовими до будь-яких умов надалі в житті.

Кваліфікаційні іспити тривали у Вишгороді на базі Першої президентської бригади оперативного призначення ім. гетьмана Петра Дорошенка НГУ. Відтак, 8 груп з 10 кандидатів по черзі минали 11-кілометрову дистанцію з 3-х випробувань.

І випробування – марш-кидок на 10-12 км в повній амуніції по пересічній місцевості з подоланням штучних та природних перешкод: подолання смуги перешкод, виконання нормативів з бойової підготовки (тактичної, вогневої, військово-медичної підготовки, вирішення логічних завдань, метання гранати на дальність, подолання психологічної перешкоди, виконання вправ силової підготовки, виконання вправи з автомата Калашникова на влучність).

ІІ випробування – стрільба з бойової зброї, а саме виконання вправи з пістолета та з автомата на влучність.

ІІІ випробування – рукопашний бій з інструктором з рукопашного бою або з володарем берета з відзнакою.

Під час візиту до бригади оперативного призначення глава МВС оглянув стрілецьке озброєння, яким оснащенні підрозділи НГУ, кінологічний центр, медичний пункт та фізкультурно-оздоровчий комплекс. 

Департамент комунікації МВС України

Теги: Берет ,Монастирський , Денис Монастирський, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський,Денис Анатолійович Монастирський,Монастырский ,Денис Монастырский,Министр внутренних дел,кваліфікаційний іспит найкращих гвардійців,кваліфікаційний іспит ,іспит найкращих гвардійців,гвардійці, МВС,МВС України,Берет, Министерство внутренних дел,Министерство внутренних дел Украины,Украина,Україна, Міністерство внутрішніх справ, Міністерство внутрішніх справ України,Нацгвардія,Нацгвардия,Національна гвардія, Національна гвардія України,Национальная гвардия,Национальная гвардия Украины,UNIFIER,НГУ,Канада,Збройні Сили Канади,Збройні Сили ,Дорошенко,Петро Дорошенко,МВС Украины,МВСУ
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР