Відеопроєкт “Відповідальний господар” від Благодійного Фонду Happy Paw

Відеопроєкт “Відповідальний господар” від Благодійного Фонду Happy Paw
334550 ПЕРЕГЛЯДІВ

Спеціально до Всесвітнього дня захисту тварин, який відзначається 4 жовтня, Благодійний Фонд “Щаслива лапа” в рамках освітнього проєкту Біоетика, створив відеопроєкт під назвою “Відповідальний господар” із серії дев'яти роликів присвячених вихованню гуманного та відповідального ставлення до тварин.

З 2013 року Фонд “Щаслива Лапа”  активно займається питанням виховання шкільної аудиторії, проводячи інтерактивні заняття, всеукраїнські акції та конкурси, онлайн-уроки,  квести, просвітницько-виховні заходи, поїздки до притулків та багато інших активностей для дітей та молоді. За словами засновниці Фонду Ольги Спектор, питання гуманного та відповідального ставлення до тварин є актуальними не тільки серед дітей, тому у Фонді вирішили створити проєкт, який об'єднав би аудиторії школярів  і дорослих.

Відеопроєкт було створено при залученні профільних спеціалістів, за допомогою яких Фонду вдалось систематизувати та надати повну інформацію, що допоможе орієнтуватись у питаннях по належному догляду та вихованню тварин, а саме: 

1. Що потрібно для того, аби завести песика або котика.

2. Притулок для тварин.

3. Як правильно доглядати за домашнім собакою або котом.

4. Адресник, мікрочип та жетон з QR - кодом.

5. Як виховувати цуценя, основні правила дресирування.

6. Стерилізація котика або песика.

7. Правила утримання, вигулу собак і як бути із тваринами в громадських місцях.

8. Що робити, якщо загубив домашнього улюбленця.

9. Що робити, якщо знайшов тварину або хочеш прилаштувати свою тварину.

Основна мета фонду при створенні роликів була в тому, щоб такі важливі питання як “стерилізація”, “вакцинація”, “реєстрація”, “чипування”, “адресник”, “прибирання за песиком на вулиці” стали нормою для майбутніх господарів тварин, а притулки стали тимчасовим місцем перебування тварин.

Такі ролики будуть гарною нагодою для роботи педагогів з дітьми та під час  проведення II Міжнародного Уроку доброти, який традиційно відбудеться 4 - 6 жовтня 2021 року за ініціативи Фонду “Щаслива Лапа”.

Для популяризації таких важливих тем, які висвітлені у роликах - фонд буде проводити різноманітні активності в тому числі й розіграші цікавих подарунків у соцмережах.

Ролики викладені у вільному доступі на YouTube-каналі Фонду -

Контакти:

PR - Аліна Кривкіна

[email protected]

+38093 217 04 24

https://happypaw.ua

Facebook

Instagram

Теги: Благодійний Фонд “Щаслива лапа”,Біоетика,тварини,Фонд “Щаслива Лапа”,Ольга Спектор, Притулок для тварин.,Адресник,котики,песик,Що робити, якщо загубив домашнього улюбленця., якщо знайшов тварину або хочеш прилаштувати свою тварину,Аліна Кривкіна
ПРЯМИЙ ЕФІР