Фонд Юліі Гершун подарував Каневу грандіозне етнічне свято

Фонд Юліі Гершун подарував Каневу грандіозне етнічне свято
285812 ПЕРЕГЛЯДІВ

Напередодні свята Івана Купала тисячі черкащан зібралися в культурному та енергетичному серці України – Каневі. Мальовниче місто на Черкащині просякнуте козацьким духом та давньою історією. Атмосфера цього місця та дивовижна природа надихають на вивчення етнічної спадщини та вшанування звичаїв предків.   

Отож народно-обрядове святкування відбулося у центральному парку міста з дотриманням українських традицій: стрибками через багаття, плетінням вінків, ворожінням, танцями та піснями. Для дітей організували різноманітні локації та анімаційно-розважальну програму.

Все це стало можливим завдяки Благодійному фонду Юлії Гершун, який пiдтримує розвиток культури, сімейних цінностей, програм для молоді, українських традицій та історичних свят.

Цьогоріч на «Купальські забави» до Канева приїхали гості з усіх куточків Черкащини. Традиційно учасники свята стрибали через багаття, шукали квітку папороті та змагалися в конкурсах. Дівчата брали участь в конкурі на найдовшу косу, плели віночки та ворожили на судженого. Додали етнічного колориту святу – казкові Водяний та Русалка, які вийшли назагал із води берега Дніпра.  Досить потужна була програма і для найменших учасників свята: атракціони, призи, аквагрим, креативні майстер-класи, інтелектуальні гонки та веселі танці.

- Діти отримали безлiч емоцiй вiд iгор та забав, конкурсiв та подарункiв від нашого фонду. Я щаслива, що декiлька тисяч людей змогли провести цей день з великим задоволенням всiєю родиною в чудовiй атмосферi, - поділилась враженнями від святкування міс Всесвіт, засновниця Фонду  Юлія Гершун. Благодійниця особисто брала активу участь в купальських розвагах, а також приготувала справжнiй український борщ, яким пригостила усіх бажаючих.

Крім цього, для гостей свята розгорнули фуд-корт, організували ярмарок майстрів та безпрограшну лотерею. Завершили народні гуляння битвою фарбами Холлі, стрибками через багаття, козацьким фаєр-шоу та виступами зіркових колективів. Хедлайнери концертної програми – запальний «Лісапетний батальйон» та улюбленці регіону – «Крутий заміс».

Теги: Фонд Юліі Гершун,Юлія Гершун,Канев,Канів
ПРЯМИЙ ЕФІР