Викрадення фотографа та вимагання 2 млн євро викупу у Львові - повідомлено про підозру чотирьом учасникам злочинної групи (ФОТО)

Викрадення фотографа та вимагання 2 млн євро викупу у Львові - повідомлено про підозру чотирьом учасникам злочинної групи (ФОТО)
333367 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру чотирьом учасникам злочинної групи, серед яких двоє неповнолітніх, за фактами незаконного позбавлення волі та вимагання 2 млн євро (ч.2 ст.146, ч.2 ст.189 КК України). 

За даними слідства, підозрювані, під виглядом клієнтів, домовилися з 19-річною фотографом про проведення фотосесії у квартирі у Львові. Після того, як дівчина прийшла на зйомку, вони незаконно позбавили її волі та почали вимагати у її батьків гроші за звільнення доньки. У випадку відмови, погрожували розправою над нею. 

Після звернення батьків до поліції, правоохоронці оперативно встановили місце утримання дівчини, звільнили її та затримали викрадачів. 

Слідство триває, вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Заходи з викриття проводилися прокуратурою спільно з Головним управлінням Нацполіції у Львівській області та Управлінням СБУ в області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

gp.gov.ua

Теги: Викрадення фотографа,вимагання , СБУ
ПРЯМИЙ ЕФІР