Руслан Требушкін - Міський голова Покровська досі може мати бізнес та родинні зв’язки із кримінальним світом та міліцією часів Януковича

Руслан Требушкін - Міський голова Покровська досі може мати бізнес та родинні зв’язки із кримінальним світом та міліцією часів Януковича
34625 ПЕРЕГЛЯДІВ

Його рідня живе розкішним життям, але вони не мають панської нерухомості. Він змінив ряд політичних сил, загримів до Миротворця та зумів повернутись в русло звичної східної риторики про «автономію» Донеччини, що і дало можливість очолити місто Покровськ. Це все про Руслана Требушкіна.

Коротко про історичні дані

Політична кар’єра Руслана Требушкіна почалася восени 2010 року. У жовтні він залишив крісло і пішов на вибори мера Димитрова (зараз – Мірноград). Які виграв 12 листопада. А 3 грудня 2015 року посадовець зайняв крісло голови Покровська, отримавши 83,53% голосів виборців.

У цей період він показав свої мінливі політичні інтереси. Так він став градоначальником, будучи членом “Партії регіонів”. Але незабаром змінив політсилу і став членом міської ради вже від “Відродження”.

Те ж стосується і президентів. За три роки на посаді мера Покровська Руслан Требушкін часто і тепло відгукувався про Петра Порошенка і навіть брав участь у з’їзді партії “Солідарність”. Тепер же, після зміни влади, він висловлював підтримку Володимиру Зеленському.

Фото: Руслан Требушкін

21 липня 2019 року Руслан Требушкін обраний до Верховної Ради України 9 скликання по мажоритарному округу №50, де йому, як можна побачити на відео, активно посприяли «тітушки».

Висуванець від політичної партії “Опозиційний блок”. За результатами місцевих виборів 25 жовтня 2020 року він був обраний Покровським міським головою, тому достроково склав повноваження народного депутата.

Кримінальне провадження.

У листопаді 2016 року прокуратурою Донецької області було відкрито кримінальне провадження щодо мера Покровська Руслана Требушкіна за статтями 368-2 (незаконне збагачення) і 366-1 (декларування недостовірної інформації).

Повідомлялось, що слідство встановило: подружжя Требушкіних має десять банківських рахунків, на які протягом 2015-2016 років незаконно перераховувалися 3,28 млн гривень. Перекази здійснювали підприємці Мірнограда (Димитрова), Покровська і Краматорська, повідомляє ресурс

Встановлено, що 1 квітня 2016 року під час чергової сесії Красноармійської міської ради рідного брата мера Покровська, який є депутатом міськради, було змінено цільове призначення ділянки 0,07 га з житлової в комерційну забудову для будівництва торгового центру і кафе, а також надано на 22 років в оренду суміжну ділянку 0,27 га. Інвестор, який виступив на даній сесії і розповів, що готовий вкласти в будівництво близько 1 млн доларів, надалі перерахував Руслану Требушкіну 150 тис грн.

Слідство встановило, що меру активно допомагає його охоронець. Зокрема, у останнього є банківський рахунок, на який протягом липня 2016 року був перераховано для Требушкіна 500 тис. гривень.

Однак згодом прокуратура Дніпропетровської області закрила кримінальне провадження щодо мера Покровська Руслана Требушкіна.

Також повідомлялось, що 9 березня 2015 року Димитровський МВ ГУМВС України в Донецькій області спільно з СБУ до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЕРДР) внесено кримінальне провадження № 12015050490000309 за ч. 2 ст. 364 КК України за фактом зловживання владою або службовим становищем та можливого привласнення грошових коштів службовими особами Димитрівської МОКХ і ТОВ «Імперія нафтопродукт», так як одним із засновників підслідних підприємств був брат Димитрівської міської голови Олексій Требушкін.

Загалом кримінальне минуле Требушкіна окрема тема. Очевидний факт, що пов’язує його з криміналітетом, що він співзасновник ГО Спортивний клуб «Ірбіс». Серед засновників Гіві Немсадзе та його син Гурам. Як повідомляють, на угрупуванні Немсадзе не менше 57 вбивств, а сам він з 2005 року знаходиться в міжнародному розшуку.

Фото: Немсадзе Гиви

Родину Требушкіних із міліцією пов’язують через друга дитинства Костянтина Прокопіва. Про міліцію згодом, а зараз варто про факти: Прокопів співвласник ТОВ «СІТІ-СТРОЙ 2017» спільно з Робертом Семіонкіним, який у 2017 році очолював Покровське міське управління ЖКП. Тому дружні відносини очевидно, що були, є і будуть. Наразі нам вдалось знайти зв’язки між  бізнесом, правоохоронцями і родиною Требушкіних. Залишаємо на десерт, читайте до кінця!

Фото: Роберт Сіміонкін

Помічник із псевдореспубліки.

Відомий зашквар Требушкіна відбувся на сесії міськради, де той представив свого майбутнього заступника Михайла Голубєва.

Вже на наступний день, 29 листопада після свого специфічного ляпу, Требушкін написав в Facebook, що вдячний співробітникам СБУ за те, що вони повідомили йому «про факти роботи Михайла Голубєва на керівній посаді на території невизнаної «ДНР»:

«Під час співбесіди Голубєв приховав цей факт. Ще раз хочу подякувати Службу безпеки України за високий професіоналізм! Хочу відзначити і підкреслити, що на посаду заступника міського голови або будь-яку іншу він (Голубєв) НЕ БУВ І НЕ БУДЕ ПРИЙНЯТИЙ!!!» – підкреслив Руслан Требушкін.

Михайло Голубєв працював директором комунального підприємства «Керуюча компанія міста Горлівка» з травня 2017 року по березень 2018 року. З квітня 2014 року Горлівка окупована росіянами і терористами так званої «ДНР».

Наші дні

Згідно декларації поданої в 2020 році за 2019 рік бачимо цікаву деталь: Требушкін декларує офісне приміщення (приймальню), яким користується на безоплатній основі. Будівля офісного центру належить компанії ПрАТ «Фінансово-будівельна компанія «Глобал Естейтс», пов’язана з І.Коломойським та Г.Боголюбовим. Станом на 2016 рік власниками ПрАТ були безпосередньо Коломойський та Боголюбов, нині ж воно оформлене на офшорні фірми.

Требушкін також орендував житло у Києві в пана Василя Сапка. Як повідомило  джерело Центру медіарозслідувань «Булава», Василь Сапко – це син генерала  міліції Костянтина Сапка, він при Януковичі очолював главку міліції Київської області та входив до закритого президентського клубу “Кедр”. Сапко навіть потрапив до “чорного” списку наближених до Януковича осіб, яким заборонено в’їзд до країн ЄС.

Вірогідно, що Василь Сапко – це та ж сама особа, яка станом на 2011 рік була співзасновником мисливського клубу «Ярик». За інформацією Чесно мисливський клуб незаконно отримав від Київської обласної ради 30 тис га угідь під Києвом.

Фото: Рішення про закріплення мисливських угідь

Також джерело повідомило Центру медіарозслідувань «Булава», що Требушкіних іноді можна побачити в Києві, на вул. Драгомирова, 12. Власниця Квартири – Наталя Сапко, що ще раз може свідчити про зв’язок Требушкіних з родиною колишніх наближених до Януковича осіб. Більше того, донька Діана Русланівна в інстаграмі опублікувала фото із локацією дуже схожою на Новопечерські липки по вул. Драгомирова. Ми звісно віримо, що Сапко тут не грає роль «підставної куми» і Требушкіни там бувають «лише на каву». Бо якщо квартира куплена на підставну особу, то чиновнику прийдеться відповідати за приховане майно в декларації.

Фото з Instagram доньки Діани

Фото: ЖК “Новопечерські липки”

Фото: Ціни на квартири в ЖК “Новопечерські липки”

Требушкін вказує акції ПАТ “Новьюенерго” 33789770, кількість 52317 шт, які отримав під ялинку 1 січня 2015 року. Компанія пов’язана з директором ДЕТЕКу Віктором Тимченком, та Індустріальним союзом Донбасу Тарути.  Серед земельних ділянок Требушкін вказує в декларації власність дружини, а саме 4 ділянки  у селі Лисівка Покровського району.

Фото: земельні ділянки дружини

Дружина

Дружина чиновника, як належне – займається бізнесом. А успішна леді має бути ще й депутаткою, наприклад  Покровської міської ради Донецької області, партія «За майбутнє». У неї 27 кіосків з продажу питної води. З ювелірних виробів чиновник декларує лишень дві позиції дружини Вікторії Требушкіної: набори  Luka Carati за 130 000 грн та Chopard 115 000 грн. В попередніх деклараціях була ще шубка за 150 000 грн, однак її міль з’їла, або ж продала та в декларації не вказали. За рік перед публікуванням останньої декларації дружинонька заробила за рік 1 485 669 грн. Вікторія засновник кількох ТОВок.

Брат міського голови – Олексій Требушкін колишній секретар Покровської міської ради, член Політичної Ради Партії “Відродження”. От практично все, але не зовсім. Живе родина досить не бідно, падчерка Діана публікувала в себе в інстаграм фото з Домінікан.

Фото: з Instagram доньки Діани

Його дружина Юлія Авакумова. Вона ж одна з бенефіціарів ТОВ “АГРО БІЗНЕС ГРУПП”. Але тут ще цікавіше. В даної ТОВ-ки є ще один співвласник – Кіріндясов Максим Ганнадійович. Це ексначальник міліції Донецької області в 2014 році, який дивним чином зник в часи Революції. Його батько журналіст, колишній очільник газети «Хрещатик»  – Геннадій Кіріндясов в інтерв’ю Гордону казав, що він продався Росії та переїхав до Москви. Однак, згодом на тому ж таки виданні син спростував інформацію, що він кудись втікав. «Правильний вибір, сину, маючи стільки бізнесактивів втікати до росіян, як мінімум не розумно, – гарно було б щоб батько так повчив сина, ред».

Фото: Кіріндясов Максим

Згідно аналітичної системи youcontrol в Кіріндясова, окрім вищезгаданої ТОВки  зафіксована участь ще в 6 компаніях. Дані історичні, ну ще б пак. Наприклад він в 2019 році  «продав» частку своїй мамі Раїсі. Ви не повірите, але Кіріндясов працював в поліції до серпня 2021 року. «Втомився», звільнився і полетів з дружинонькою в Ісландію.

Фото: Максим Кіріндясов

Ймовірно, що поки пан коп «ловив» злочинців такі, як Абакумова за певні дивіденди керували бізнесом вправного правоохоронця, але це лише «ймовірно». Тому ми  вам розповімо про нього детальніше в наступному матеріалі!

Підсумки: досвідчені чиновники, які вийшли з криміналітету буремних 90-х вміють приховувати свої статки. Їх лінію долі коротко можна описати так: спортивна тусовка, угрупування, бізнес в 90-х, співпраця з міліцією, створення кількох ТОВок, вибори, політична кар’єра і сьогодні гарна усмішка на аватарці у фейсбук. І мова зараз не тільки про Требушкіна, а про загальний образ сучасного українського політикуму.

Источник: bulava.info


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

По всіх питаннях щодо опублікованого матеріалу звертайтесь на електронну пошту: [email protected]

Теги: Требушкін,Руслан Требушкін,Руслан Требушкін Вікіпедія,Требушкін Вікіпедія,Требушкин ,Требушкин Руслан ,Требушкин Руслан Валерьевич,Украина,Україна,Покровськ,Мірноград,Відродження, Партия регионов,Партія регіонів,Руслан Требушкин Википедия,Требушкин Википедия,Солідарність, Петр Алексеевич Порошенко, Петр Порошенко, Петро Порошенко,Петр Порошенко Википедия,Петро Порошенко Вікіпедія,Володимир Зеленський Вікіпедія,Зеленський Вікіпедія, Володимир Олександрович Зеленський,Володимир Зеленський ,Зеленський ,Президент України Володимир Зеленський ,Президент України Зеленський ,Президент Володимир Зеленський ,Президент Зеленський ,Президент Украины Владимир Зеленский ,Президент Украины Зеленский ,Президент Владимир Зеленский ,Президент Зеленский ,Владимир Зеленский , Владимир Александрович Зеленский,Владимир Зеленский Википедия,Зеленский Википедия ,Президент, Президент Украины,ВР,ВРУ, Верховна Рада,Верховна Рада України, Верховная Рада,Верховная Рада Украины,Опозиційний блок,Донецька область, Донецк, Донецкая область ,Донецьк, Немсадзе Гиви, Немсадзе ,ТОВ «СІТІ-СТРОЙ 2017»,ТОВ СІТІ-СТРОЙ 2017,ТОВ ,СІТІ-СТРОЙ 2017,Роберт Семіонкін,Семіонкін,Роберт Сіміонкін,Сіміонкін,ДНР,Михайло Голубєв,Голубєв,Олексій Требушкін,ТОВ “АГРО БІЗНЕС ГРУПП”,ТОВ АГРО БІЗНЕС ГРУПП,АГРО БІЗНЕС ГРУПП,Геннадій Кіріндясов,Кіріндясов
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР