Радника Зеленського Руслана Демченка звинуватили в незаконному отриманні посвідчення учасника бойових дій

Радника Зеленського Руслана Демченка звинуватили в незаконному отриманні посвідчення учасника бойових дій
54433 ПЕРЕГЛЯДІВ

Генеральний директор Аналітичної групи «Левіафан» Микола Мельник опублікував фото посвідчення учасника бойових дій на ім’я Демченка Руслана Михайловича, видане 17 лютого 2020 року. Про це повідомляє Голос-інфо з посиланням на фейсбук політичного аналітика.

Радник Зеленського, якому той дістався від Януковича і Порошенка, чувак який готував Харківські угоди Руслан Демченко, заступник Секретаря РНБО, виявляється “учасник бойових дій”.Чувак, не шкодуючи живота свого, оформив відрядження на Донеччину і вуаля – учасник бойових дій. Це свинство. Тут всі добровольці досі УБД не отримали, по п’ять років судились, щоб держава елементарно встановила істину…а ці уроди за одне відрядження стають “захисниками”.

– коментує він на своїй сторінці у фейсбук.

В підсумку він закликає Президента України звільнити Руслана Демченка з посади, якщо “Зеленський не хоче нести репутаційні ризики за своїх “радників” та розслідувати факт видачі цього посвідчення людині, яка не мала стосунку до бойових дій.

Нагадаємо, що Руслан Демченко є радником Президента України та першим заступником Секретаря РНБО. В часи Віктора Януковича став куратором зовнішніх відносин України з Росією. Брав участь в нараді Кабінету міністрів України від 21 листопада 2013 року в якому вирішено про відмову від підписання Угоди про асоціацію України з ЄС.

poshtar.info

Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

Теги: Евросоюз, Євросоюз,Україна ,ЄС,Украина,Руслан Демченко,Демченко,Президент,Президент України,Президент України Володимир Зеленський,Президент України Зеленський,Президент Зеленський,Президент Володимир Зеленський,Володимир Зеленський,Володимир Зеленський Вікіпедія,Зеленський Вікіпедія, Володимир Олександрович Зеленський,Янукович ,Порошенко,Секретар РНБО,РНБО,Віктор Янукович, Виктор Янукович,Янукович,Виктор Янукович Википедия, Росія,Россия,Кабмин,Кабмин Украины,Кабинет Министров,Кабинет Министров Украины,КМ,КМУ,Радник Зеленського,УБД,Мельник,Микола Мельник,Аналітична група «Левіафан»,Аналітична група Левіафан,Аналітична група ,Левіафан,Демченко Руслан Михайлович
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР