Троянські коні житомирського «Удару»

Троянські коні  житомирського «Удару»
4514 ПЕРЕГЛЯДІВ

Троянські коні житомирського «Удару»

Схоже, що рекрутери Володимира Кличка припустилися фатальної помилки при формуванні обласного осередка партії на Житомирщині. Персональний склад її керівництва все більше нагадує мінне поле, де чи не кожен може принести неприємний сюрприз, як очільнику столиці так і товаришам по партії.

Першим до лав обласного удару запросили на посаду керівника Олега Дзюбенко. До останнього часу його постать була добре відомою лише в вузьких колах лісових ділків. Адже вони з братом очолювали два лісництва у різних областях України і мали непоганий профіт від нелегальної заготівлі деревини. Але на останніх місцевих виборах «зелена» хвиля вимила Олега Миколайовича з лісу та занесла одразу на посаду першого заступника голови облради по квоті партії «Наш край», яка на Житомирщині вже асоціювалася з майбутнім партактивом обласного «Удару». Фактично окрім цієї посади теперішній лідер ударівцев на Житомирщині представляє мало цікавості і навряд чи є самостійною політичною фігурою. Тому сподівання використати його адмінресурс на користь партії виглядають перебільшеними.

Чого не скажеш про його заступника – Ігоря Гундича. Це добре відомий на Житомирщині політемігрант, який останнім часом змінив не одну партію. Розпочавши кар’єру в «Нашій Україні» Ющенка краще за все він прилаштувався при Порошенко, але після поразки останнього оперативно переметнувся до мерської партії «Пропозиція». Однак, не отримавши очікуваних преференцій та посад, після виборів швидко зорієнтувався та вирішив «підсилити» місцевий «Удар».

До речі при формуванні обласної ради останнього скликання Гундич також претендував на посаду першого заступника, але бажане крісло отримав Дзюбенко. Тож на партійному олімпі серед Житомирських ударівцев далеко до взаємопідтримки та довіри.

Не так все райдужно і для центрального офісу партії Кличка, адже житомиряни, як завжди звикли хапати каштани з вогню чужими руками. Саме тому зараз під брендом «Удару» на Житомирщині відбувається реінкарнація партактива «Європейської солідарності» п’ятого президента. І виникає дуже велике питання, чи будуть колишні «єсівці» чекати на синицю від «Удару», чи за першим покликом перекинуться під крило сивочолого гетьмана.

Ігор Гундич

До речі, зв’язки зі старою командою Порошенко на Житомирщині Ігор Гудич ніколи не розривав. Наприклад останній добір активістів на антизелену ходу на Покрова в Києві збирав ще один колишній очільник області – Жебрівський за фінансової підтримки свого старого товариша - Гундича.

 

Теги: Мэр Виталий Кличко ,Кличко, Житомир,Петр Порошенко,Порошенко ,Ігор Гудич, Ігор Гудич,Удар,Олег Дзюбенко
ПРЯМИЙ ЕФІР