Мізрах Ігор привітав українців з Днем Гідності та Свободи

Мізрах Ігор привітав українців з Днем Гідності та Свободи
294409 ПЕРЕГЛЯДІВ

21 листопада, в Україні відзначають День Гідності та Свободи - ця дата пов’язана з початком Помаранчевої революції та революції Гідності.

У цей знаменний і величний день ми з гордістю говоримо про те, що українці – це народ, який заслуговує поваги світової спільноти. Адже ми разом довели росіянам і білорусам, полякам і литовцям, німцям і шведам, англійцям і американцям… те, що українці – це народ глибоко патріотичний, з високим почуттям гідності і непереборним духом свободи!

Ми відродилися як сучасна європейська нація, нація гордих, вільних і відповідальних громадян, здатних відстояти свою свободу, державність і людську гідність. І сьогодні, в час змін, нашим святим обов'язком є відродження країни утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян!

Україна - це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції - наш Майдан 2004 - го року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 - го року, Революція Гідності. Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. 

Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з трепетом зберігати і захищати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну - нашу Україну!

Мізрах Ігор 

 

Теги: Мізрах Ігор Аркадійович ,Мізрах Ігор , День Гідності та Свободи,Майдан 2004, Революція Гідності
ПРЯМИЙ ЕФІР