Ірпінський фаховий коледж економіки та права 8 грудня святкував свій день народження!!!

Ірпінський фаховий коледж економіки та права 8 грудня святкував свій день народження!!!
51520 ПЕРЕГЛЯДІВ
Кожного разу, приїжджаючи сюди, я потрапляю  не лише в навчальний заклад, а й в справжню сім'ю, у якій люблять, цінують і поважають кожного!
Тож сьогодні мав за честь вітати коледжанську родину з 24 роком народженням!!! 
З нагоди свята в коледжі відбулася ціла низка заходів: день відкритих дверей, олімпіада з англійської мови для абітурієнтів, спортивні змагання за участю батьків, викладачів, студентів і абітурієнтів "Коледжанські старти надій". Особливо мене вразив і розчулив святковий концерт "Коледжанські гостини... Коледжу – 24!". Я мав змогу зі сцени привітати всіх із чудовою датою й подарувати публіці свої пісні!!!
Приємною несподіванкою стало те, що під час мого виступу студенти влаштували  запальний танцювальний флешмоб!
Складно навіть уявити, скільки старань та зусиль студентів і викладачів вкладено в кожний захід, в атмосферу святковості, яка цілий день вирувала в уже таких рідних стінах коледжу й дарувала всім присутнім феєричний настрій! Дякую за запрошення!!! І зі святом вас, дорогі коледжани!
Теги: Ірпінський фаховий коледж економіки та права , Ірпінський державний коледж економіки та права ,Ірпінський коледж,Оксана Анатольевна Пилевич,Украина,Україна,Ірпінь,Ирпень
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР