Вітання з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України

Вітання з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України
326418 ПЕРЕГЛЯДІВ

Шановні колеги, дорогі ветерани!

Щиро і сердечно вітаю вас із Днем вшанування пенсіонерів та ветеранів Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України !

З плином часу не згасає в нашій пам’яті ваш ратний подвиг та службові здобутки. Серед вас і ті, хто пройшов дороги Другої світової війни, подолав повоєнне лихоліття, наслідки Чорнобильської катастрофи, не скорився перед розгулом злочинності в буремні 90-ті, витримав перевірку на стійкість та вірність обов’язку в гарячих точках планети, виборов для своєї держави право на Незалежність і самовіддано захищає її на сході України. 

Ваші патріотизм, практичний та життєвий досвід, мудрість і виваженість є взірцем для молодого покоління працівників.

Бажаю вам завжди залишатися на передовій життя, адже ви так потрібні Україні! Для піднесення патріотизму, відродження моральних цінностей і благородних почуттів, для виховання глибокої поваги до джерел народної звитяги, діянь наших дідів і батьків. 

Керівництво МВС, я особисто будемо прагнути робити все можливе задля захисту ваших соціальних прав і гарантій, створення належних умов для заслуженого відпочинку.

Водночас дозвольте привітати вас із новорічними та різдвяними  святами, що наближаються, побажати вам та членам ваших родин здоров’я, щастя й наснаги! 

Низький вам уклін і наша довічна шана !

Слава Україні! 

Героям Слава! 

Міністр внутрішніх справ України 

Денис МОНАСТИРСЬКИЙ

Теги: міністр внутрішніх справ України,Денис Монастирський,МВС України
ПРЯМИЙ ЕФІР