ХТО ТРУЇТЬ НАШИХ ДІТЕЙ!?

ХТО ТРУЇТЬ НАШИХ ДІТЕЙ!?
298799 ПЕРЕГЛЯДІВ

Усі добре пам’ятають новини про затримання співробітниками СБУ осіб, які причетні до фінансування тероризму ЛДНР, шляхом реалізації наркотичних речовин на території України.

Ось продовження цієї історії та розкриття інсайдерської інформації, яку отримала редакція від правоохоронців.

До протиправної діяльності причетні дві циганські родини Чурон та Вантанеско. Представники першої забезпечують стійкість організованої злочинної групи на території тимчасово окупованих територій, та вже встигли потрапити у базу «Миротворець» 

Автор не являється расистом та не підтримує дискримінаційних проявів, проте вживає термін «циганська», в контексті виключно цих виродків та злочинців, оскільки рома це представники національної меншини, яка інтегрується в суспільство, в якому вони проживають та дотримуються норм національного законодавства.

Так не дивлячись на свій молодий вік, Чурон Михайло встиг очолити циганську громадську організацію «Нове Ром», стати помічником депутата самопроголошеної терористичної республіки та йменував себе Прем’єр-міністром Волинської народної Республіки.

 

Насправді ж Михайло торгує разом зі своєю матір’ю Чурон Людмилою Борисівною, відомою у вузькому колі як Алла, наркотичними речовинами серед терористів ніким невизнаних республік, а отримує їх з території України в обмін на зброю, яку поставляють через корумпованих військовослужбовців, на територію підконтрольну Києву.

 

Чурон Людмила

Батько Михайла – Чурон Володимир, він же «Лайос» здійснює взаємодію з злочинними організаціями та кримінальними авторитетами, яким поставляє зброю, а отримує від представників злочинного світу наркотичні речовини. Частина наркотиків відправляється налаштованими каналами в ЛДНР для підтримки бойового духу терористів, а інша частина збувається на території Запорізької області та міста Києва представниками родини Вантанеско.

Чурон Володимир (Лайос)

До сімейної злочинної організації цигани Вантанеско не допускають нікого, використовують мобільні телефони зі зміною голосу тощо. Саме тому правоохоронцям важко задокументувати їх протиправну діяльність, хоча такі спроби були.

Родина Вантанеско

Отже, основним ідейним лідером у родині, як це не дивно для циганів, є Вантанеско Наталія, вона же Лана, або Гуля – все залежить від того, кому збуваються наркотики. Також Наталія підключила інших родичів Вантанеско Павла, Віолетту, Саміру і не гидує навіть дітьми, а саме Вантанеско Маріє, Патриною та Діаною, які залученні для збуту наркотичних речовин серед неблагонадійної молоді, а також пошуку так званих кладменів.

І на останок найцікавіше - пам’ятаєте тих бродячих циган, які орудують на Хрещатику та в інших центральних місцях столиці? Так от, їх очільником та збирачем данини є Вантанеско Шандор. Давайте разом зробимо їх знаменитими - #всеодноїхнепосадять

Теги: Чурон Михайло,Волинська народна Республіка,Чурон Людмила Борисівна,Чурон Володимир (Лайос),Чурон Володимир,Чурон Людмила,Родина Вантанеско,Вантанеско Наталія, Вантанеско Маріє,Вантанеско Шандор,ОО «Нэве Ром», правоохранительные органы , СБУ,контрабанда ,контрабандисти,контрабанда наркотиків, Донецьк
ПРЯМИЙ ЕФІР