Одеський суд заочно заарештував одіозного бізнесмена-втікача Тарпана

Одеський суд заочно заарештував одіозного бізнесмена-втікача Тарпана
58577 ПЕРЕГЛЯДІВ

Київський районний суд міста Одеси заочно заарештував одіозного бізнесмена-втікача Руслана Тарпана. Його підозрюють у розкраданні понад 300 мільйонів гривень на проєкті “Глибоководного випуску”.

Суд заочно заарештував бізнесмена Тарпана
Суд заочно заарештував бізнесмена Тарпана Фото: Думская

У Одеській обласній прокуратурі повідомили, що вони домоглися заочного арешту бізнесмена Руслана Тарпана, який вже 4 роки переховується від слідства за кордоном.

Суд повністю задовольнив клопотання сторони обвинувачення.

“Обрати відносно Тарпана Руслана Серафимовича запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в ДУ "Одеський слідчий ізолятор"”, — йдеться у відповідній ухвалі, передає УНН.

Співпраця Тарпана з Росією

Також редакція “СтопКору” отримала ексклюзивний документ, який підтверджує співпрацю Тарпана з Федеральною службою охорони Росії. У 2016 році він отримав подяку за участь у виставці автомобільної та мотоциклетної техніки, яка була організована ФСО РФ.

“З Вашою участю було створено та показано унікальну виставкову експозицію, яка викликала непідробний інтерес та захоплені відгуки у фахівців та широкого загалу, дозволила проілюструвати історію нашої країни через історію кращих зразків автомобільної та мотоциклетної техніки, продемонструвати престиж та славу Російської держави”, — йдеться у тексті подяки.

Нагадаємо, що на той момент, коли Тарпан отримував нагороду від російських служб, в Україні вже 2 роки тривала війна з Росією.

Подяка Тарпану від ФСО РФ
Подяка Тарпану від ФСО РФ Фото: СтопКор

Зазначимо, що “Глибоководний випуск” — це екопроєкт, який повинен був створити трубопровід довжиною 4,5 кілометра від станції біологічного очищування “Північна” до Одеської затоки. Його реалізацією займалася група компаній “Incor Group”, яка належить Руслану Тарпану.

Держава витратила на проєкт понад 600 мільйонів гривень.

Джерело: СтопКор

Теги: СтопКор,Одеський суд заочно заарештував Руслана Тарпана,Київський районний суд міста Одеси,Руслан Тарпан,Руслан Тарпан підозрюють у розкраданні понад 300 мільйонів гривень ,Співпраця Тарпана з Росією,Тарпан отримував нагороду від російських служб, група компаній “Incor Group” належить Руслану Тарпану,Арешт Руслан Тарпан
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР