Рибінспектор на Занзібарі: Днями рибацькі групи у фейсбуці заполонила інформація про те, що начальник київського рибоохоронного патруля Володимир Мухін під час лікарняного шикарно відпочиває з дружиною у Африці

Рибінспектор на Занзібарі: Днями рибацькі групи у фейсбуці заполонила інформація про те, що  начальник київського рибоохоронного патруля Володимир Мухін під час лікарняного шикарно відпочиває з дружиною у Африці
353136 ПЕРЕГЛЯДІВ

Групи майоріли фотодоказами, на яких Мухін ловить аж ніяк не окуньків на Київському водосховищі, а екзотичну рибу на пляжі з білосніжним піском. Його ж дружина у цей час потягує коктейлі у затінку пальм. 

"Захворів" Володимир Миколайович не просто так. Така поведінка для нього - нормальне явище. Уся справа в тому, що головного рибінспектора Київщини звільняють з посади. Вдруге. І вдруге за корупцію, службову недбалість, та низькі показники роботи. 

Минулого разу Мухіна звільнили за оформлення цілого озера на столичній Оболоні на рідного брата своєї дружини. Пізніше в суді Мухін заявить що ніколи не був з ним знайомий. З рідним братом дружини. Більше того - чесний і непідкупний український суд поновить пана Мухіна на посаді. Мовляв, звільнили не правильно, а такі "цінні" кадри мають бути при посадах.

Люди, наближені до Мухіна, розповідали тоді що це поновлення коштувало йому квартири у Столиці, яку він терміново продав задля поновлення. 

Цікаво, що під час цього поновлення Мухін перебував на лікарняному не місяць, і не два, а цілий рік! Нагадаємо, що за Законом лікарняний на такі терміни має бути підкріплений документами зі стаціонару, але замість того, щоб документально підтвердити хворобу, Володимир Миколайович лише тричі злітав на відпочинок у Єгипет, Грецію та Італію. Непоганий лікарняний.

Зараз же, знову на лікарняному, але цього разу у Занзибарі, Мухін продовжує поливати брудом усіх, хто не дає йому спокійно кувати свої корупційні мільйони - він пише пости про зраду у Міністерстві аграрної політики, Держрибагенстві, та мафіозну змову проти нього фермерів-аквакультурників Київщини. При цьому держслужбовець не стримує себе в прямих обвинуваченнях вищого керівництва галузі, конкретних фермерів, та й усіх, хто, на його думку, "спланував" його звільнення. 

Вочевидь така поведінка чиновника і стала основою для його неофіційного "Д'артан'ян"

Ну що тут скажеш? Можливо треба просто менше красти? P.S. Бджоли не намагаються переконувати мух, що мед смачніше лайна ...

Теги: Володимир Мухін,Володимир Миколайович Мухін,Занзибар
ПРЯМИЙ ЕФІР