Таємний ультиматум Путіна стосується кадрових змін в дипломатично-безпековому блоці України

Таємний ультиматум Путіна стосується кадрових змін в дипломатично-безпековому блоці України
29410 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час зустрічі радників “нормандської четвірки” в Парижі 26 січня до української влади було висунуто ряд нових умов, зокрема в ультимативній формі вимагається здійснити низку кадрових змін в керівництві дипломатично-безпекового блоку. Як повідомляють ЗМІ, вимога стосується всіх, хто публічно заперечував можливість прямих перемовин України з т.зв. “народними республіками” ОРДЛО. Також безумовному звільненню мають підлягати і всі, хто брав участь в бойових операціях в зоні ООС, або проти російських спецслужб.

Названо прізвища міністрів Дмитра Кулеби та Олексія Резнікова, Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, очільника ГУР МОУ Кирила Буданова та екс-лідера Правого сектора Дмитра Яроша, який став радником Залужного. Микола Балан, який також був в цьому списку, вже звільнився з посади очільника Нацгвардії через трагедію в Дніпрі.

Відзначається, що ультиматум стосується фактично яструбів від дипломатії та силового блоку. Тих, хто чітко і недвозначно висловився проти будь-яких форм перемовин з російськими маріонетковими адміністраціями. І тих, в кого, на думку росіян, “на руках кров братського народу Донбасу”.

Ультиматум, начебто, має імперативну форму та обмежений час дії. І є передумовою початку деескалації.

Як пишуть експерти“попри провальну кадрову політику в Офісі Президента України та постійні скандали, пов’язані з, наприклад, Русланом Демченком, якого важко назвати іншим словом аніж російський агент – зовсім по іншому виглядають кадри в безпеково-дипломатичному блоці Уряду. Тандем Резніков-Залужний здається ледь не найкращим поєднанням Міністр оборони – Головнокомандувач ЗСУ з 2019 року так точно. Кулеба – далеко не найгірший міністр закордонних справ, який в цей критичний момент вже зробив дуже багато. Буданов мені видається цілком адекватний своїй посаді, а наявність Яроша в силовій вертикалі, хай і не цілком офіційно – точно червона ганчірка для ворога. І мотиваційний фактор для українських вояків, для ких потрібно в першу чергу, щоб вище командування давало правильні накази й не зрадило”.

Станом на сьогодні підтвердження того, що цей ультиматум Путіна прийнятий і виконується, немає. Проте увага громадськості до ситуації не буде зайвою.

poshtar.info

Теги: Єрмак , радник голови Офісу Президента України Андрія Єрмака,Ермак, Андрей Ермак,Андрей Ермак Википедия,Ермак Википедия,Андрій Єрмак,Андрій Єрмак Вікіпедія,Єрмак Вікіпедія, Володимир Зеленський,Путин,Владимир Путин,Владимир Путин Википедия,Путин Википедия,Путін,Володимир Путін, Путін Вікіпедія,Володимир Путін Вікіпедія,РФ,Росія,Російська Федерація, Российская Федерация,Россия,Украина,Україна,новости,новини,Владимир Александрович Зеленский,Зеленский, Владимир Зеленский Википедия,Зеленский Википедия,Президент Зеленский,Президент ,Президент Украины,Президент Украины Зеленский,Президент Украины Владимир Зеленский,Президент Владимир Зеленский,Владимир Зеленский,Володимир Зеленський, Володимир Олександрович Зеленський,Володимир Зеленський Вікіпедія, Зеленський Вікіпедія,Президент Володимир Зеленський,Президент Зеленський,Президент України Володимир Зеленський,Президент України Зеленський,Президент України ,Резніков,Олексый Резніков,Дмитро Ярош,Ярош,Дмитро Кулеба,Кулеба,Буданов ,ЗСУ,Руслан Демченко,Демченко,Резніков-Залужний,Залужний,Микола Балан,Балан,ООС,ГУР МОУ Кирило Буданов,ГУР МОУ Буданов,ГУР МОУ ,Кирило Буданов,Буданов,Валерій Залужний
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР