Підрозділи МВС готові до будь-якого сценарію розвитку подій на передовій - Денис Монастирській

Підрозділи МВС готові до будь-якого сценарію розвитку подій на передовій - Денис Монастирській
321580 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час відрядження у районі проведення ООС міністр внутрішніх справ Денис Монастирській відвідав передові позиції в районі  селища Новолуганське Донецької області.

Ця позиція в останні кілька діб зазнавала активних ударів ворожої ствольної артилерії з заборонених Мінськими домовленостями калібрів. Напередодні від розриву артилерійського снаряда тут був поранений українській воїн.

Після короткого огляду бойових порядків міністр МВС зазначив, що бійці, які тримають ці рубежі, мають надзвичайний бойовий дух.

«Хлопці готові до будь-якого сценарію. Тут щільна оборона, наші війська тримають ці позиції та готові робити це надалі», - зазначив Денис Монастирський.

Очільник МВС наголосив, що з українського боку застосовується лише озброєння, що передбачені Мінськими домовленостями. Натомість ворог активно використовує артилерію, яка за цими угодами мала бути відведеною.  

Українські силові відомства готові до блокування будь-яких спроб внутрішньої дестабілізації у державі. За словами міністра, зараз у тилових районах та у місті Києві Національна поліція та Національна гвардія переведені у посилений режим служби та готові блокувати спроби дестабілізації внутрішньої ситуації.

Нагадаємо, що через регулярні обстріли бойовиків призупинено функціонування КПВВ «Щастя». Вчора окупанти з мінометів, великокаліберних кулеметів та станкових протитанкових гранатометів прицільно обстріляли КПВВ «Щастя». Втрат серед особового складу немає. Інфраструктура зазнала пошкоджень.

Департамент комунікації МВС

Фото Андрій Новицький

Теги: МВС ,Денис Монастирській,ООС,міністр внутрішніх справ України
ПРЯМИЙ ЕФІР