МАРИНА КОРНІЄНКО ПРОСИТЬ ДОПОМОГТИ ДИТЯЧИМ БУДИНКАМ ТА МАЛОЗАБЕЗПЕЧЕНИМ, БАГАТОДІТНИМ СІМ'ЯМ

МАРИНА КОРНІЄНКО ПРОСИТЬ ДОПОМОГТИ ДИТЯЧИМ БУДИНКАМ ТА МАЛОЗАБЕЗПЕЧЕНИМ, БАГАТОДІТНИМ СІМ'ЯМ
348541 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дорогі Українці! 

Мої брати і сестри по Батьківщині та долі, по добру та мужності!

От і прийшла в наш дім та сама біда, про яку найтривожніші куточки наших сердець знали давно, але все ж так не хотіли в неї вірити. Час справами підтверджувати ті сміливі слова, які були сказані напередодні війни, настав час боротися, терпіти і перемагати. Прийшов час перемогти ворога всіма доступними й недоступними методами!!! 

 

Друзі, писати цей текст важко, ніколи не просила допомоги та й  втома бере своє. Але прошу не для себе, та й дні і ночі без сну в цей час ніщо... абсолютно ніщо!!! Важливим сьогодні є тільки наша перемога і збереження життя мільйонів Українців!!! Вільна Незалежна Україна з щасливими, здоровими й усміхненими людьми - ось що важливо!!! 

 

В ці дні, в час війни займаюсь пошуком, закупкою та розвезенням допомоги людям, які її потребують. Тим же займалася до війни, але тільки зараз зрозуміла, наскільки раніше, тих же п'ять-шість днів тому, у минулому вже житті, все було простіше, легше і добріше…

 

Зараз ми живемо за секундоміром війни, і його стрілки нестримні та стрімкі. Вони поспішають так, що іноді все краще робити самій.

Є ще одна причина. На кривавій лінії війни спливають найцинічніші і бездушні шахраї, готові скористатися народним лихом. Тут мені допоможе те, що я робила раніше, що ви про мене знаєте і пам'ятаєте.

 

Український Національний Конгрес Жінок, яким керую я сама, мої відважні друзі та подруги, всі ми з першої години війни зайняті справою. До багатодітних та малозабезпечених родин, які перебували під нашим захистом до війни, додалися ті, хто постраждав від рук російських агресорів, залишившись без їжі, тепла чи даху над головою.

 

Нам терміново потрібна ваша допомога. Зовсім недавно ми дарували дітям новорічні подарунки та зимові свята, музику та віру в диво. Зараз все простіше та страшніше. Потрібні гроші на закупівлю харчування, теплого одягу, посуду для сховищ, матраців, ковдр та всього того, що війна вміє робити головним.

 

Все це купуватиметься і негайно доставлятиметься централізованим дитбудинкам, дитячим будинкам сімейного типу, сім'ям, у яких багато діток та одиноким мамам. Дні війни різко збільшили кількість беззахисних людей, які пропадуть, якщо їм негайно допомогти.

 

Графік турботи змінюється швидко та оперативно. Потреби відомих нам сімей і дитячих закладів відомі і зрозумілі нам краще, враховувати нові потреби, що виникають щогодини, важче, але ми справляємося.

 

Прошу вас, рідні, не замикайтеся в одноосібних тривогах. Прошу, як українська жінка, як мама трьох дітей, котра давно зробила долі багатьох інших людей своєю турботою.

Повторю у дні війни те, що часто говорила раніше. Як би вам не було важко, є ті, кому сто разів гірше, хто пропаде без нашої простягнутої руки допомоги!!!

 

Українці, рідні, допомагайте. Яснооке майбутнє нашої країни плаче від страху, хоче поїсти та зігрітися. Розумію, час сьогодні - війна, і цим все сказано. Проте звертаюсь, всім хто має можливість, долучайтесь, давайте разом допоможемо знедоленій війною малечі і сім'ям відчути краплинку доброти великого, непереможного Українського Народу!!!   

 

Реквізити для переказів:

1 спосіб з картки на картку, або через банкомат:

 

5168745605547782

 

Приватбанк, Корнієнко Марина Валеріївна 

Призначення платежу: благодійна допомога дитячим будинкам та багатодітним сім'ям.

 

2 спосіб оплати з рахунку на рахунок:

 

Установа банку: ПриватБанк

МФО банку: 305299

Отримувач платежу: КОРНІЄНКО МАРИНА ВАЛЕРІЇВНА

IBAN: UA983052990000026202693602003

Рахунок одержувача: 26202693602003

РНУКПН одержувача: 3274720163

Призначення платежу: благодійна допомога дитячим будинкам та багатодітним сім'ям.

 

Кожний гривник піде піде за прямим призначенням! По надходженнях та витратах - відзвітую через ЗМІ! 

Наперед дякую за допомогу для наших діточок які її потребують!  Працюю, надіюсь та вірю в небайдужих Українців!!! 

Слава Україні!!! Героям Слава!!!

 

Голова Українського Національного Конгресу Жінок,

Ваша Марина Корнієнко

Теги: Корнієнко Марина,Слава Україні!!! Героям Слава!!! ,Голова Українського Національного Конгресу Жінок,КОРНІЄНКО МАРИНА ВАЛЕРІЇВНА,благодійна допомога дитячим будинкам та багатодітним сім'ям,Вільна Незалежна Україна , війна в Україні,Марина Корнієнко журналіст,Марина Корнієнко громадський діяч,Марина Корниенко общественный деятель,Марина Корниенко журналист, Марина Корнієнко,Корнієнко,Корниенко,Марина Корниенко,Україна,новини,Украинский Национальный Конгресс Женщин,ДИТЯЧІ БУДИНКИ ПОТРЕБУЮТЬ ДОПОМОГИ,Допомога дитячим будинкам-інтернатам,Допомога дитячим будинкам,Терміново! Потрібна допомога
ПРЯМИЙ ЕФІР