Бійці тероборони Ржищева поділилися продуктами з мешканцями місцевого геронтологічного пансіонату

Бійці тероборони Ржищева поділилися продуктами з мешканцями місцевого геронтологічного пансіонату
284340 ПЕРЕГЛЯДІВ

Близько 150 кілограмів готових до вживання рибних продуктів, серед яких був і найдорожчий оселедець у світі – матіас, які бійцям тероборони Ржищева безкоштовно надала компанія Гудвайн, оборонці передали мешканцям місцевого геронтологічного пансіонату. Про це з посиланням на представника тероборони міста повідомляє портал PromPolitInform.

«Ми дуже вдячні нашим оборонцям, що вони у такий складний час згадали про ветеранів. Це дуже корисний для нас подарунок, приготуємо смаколиків для мешканців пансіонату до свята весни – 8 березня. Ми разом обов’язково переможемо лютого ворога! Слава Україні!», – говорить директор Ржищівського геронтологічного пансіонату Тутук Віктор Васильович.

Бійці тероборони Ржищева показали, що вони не лише мужні та хоробрі люди, а й дуже близько до серця приймають проблеми ветеранів місцевого пансіонату, а ті в свою чергу висловили вдячність бійцям.

22_03_01_Бійці_тероборони_Ржищева_поділилися_рибними_продуктами_з_ветеранами_02

Фото: тероборони Ржищева

 
Джерело: prompolit.info
Теги: #prompolitinform, #геронтологічний_пансіонат, #допомога_ветеранам, #компанія_Гудвайн, #оселедець_матіас, #рибні_продукти, #тероборона_Ржищева
ПРЯМИЙ ЕФІР