Українська співачка INESSA презентувала новий трек «Stop the war»

Українська співачка INESSA презентувала новий трек «Stop the war»
36186 ПЕРЕГЛЯДІВ

INESSA, яку в Україні знають, як Ksanti написала пісню англійською, в якій розповіла про жах, який відбувається в Україні та закликала кожного зупинити війну.

«Ми бажаємо миру, ми бажаємо жити на своїй рідній землі», - каже співачка. Зараз - час змін, час, коли ми можемо об’єднатись та створити новий світ, в якому немає місце війні, ненависті та сльозам.

Англомовний проект «INESSA» дівчина готувала ще до початку війни, але змогла реалізувати тільки у березні 2022, коли країну спіткала біда, тому перша пісня, яку випустила співачка ще знайде своїх слухачів після настання миру та перемоги.

">«Stop the war» - другий трек, сповнений енергії, відчаю та болю, який переживає кожен українець. Трек записували без використання студійного обладнання, як каже співачка «в польових умовах», адже дівчина знаходиться в Україні, де на даний час відбуваються військові дії.

Надихати, відкривати нові шляхи та горизонти, створювати настрій, музику та розповідати про все, що відбувається навколо і віддзеркалювати світ - шлях кожного артиста, тому ">“Stop the war” - пісня, яка стане хітом свого часу, пісня сучасного всесвіту та біди, яка його спіткала.

Теги: Українська співачка INESSA ,співачка INESSA ,Українська співачка ,співачка ,INESSA ,Украина,новости,Stop the war, war in Ukraine, 2022 war,Україна ,Ksanti,новини, Война, 24 февраля 2022 года война, Война с Украиной, РФ война с Украиной,РФ, війна в Україні, війна з рф
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР