ХРИСТЕНКО, РАБІНОВИЧ ТА ІНШІ ВОРОГИ УКРАЇНИ

ХРИСТЕНКО, РАБІНОВИЧ ТА ІНШІ ВОРОГИ УКРАЇНИ
47122 ПЕРЕГЛЯДІВ

Йде 37-ма доба героїчної війни українців із російськими окупантами. Триває сафарі на бойових орків, відстежуються і документуються заяви та дії тих, хто допомагав ворогові усі минулі роки та напередодні вторгнення.

Депутати, які втекли з країни, вже отримали по заслугах, українське законодавство оголосило їх злочинцями. Вони або будуть передані Україні урядами країн, в яких ховаються, або їх заарештують у момент перетину кордону. Так чи інакше, суд та заслужене покарання неминучі.

З України втекли Ілля Ківа, Наталія Королевська, Сергій та Юлія Льовочкіни, Вадим Рабинович, Ігор Абрамович, Федір Христенко, Тетяна Клочкова та Віталій Борт.

Також зрадниками виявились Олександр Пузанов, його колега Юрій Солод та хазяйновитий помічник мера Кличка Вадим Столар.

Не краще за них повелися Ярослав Железняк, Олександра Устинова, Олег Волошин, Олександр Пузанов, Юрій Солод, Вадим Новинський, Дмитро Шпенов, Роман Іванишев та хазяйновитий помічник мера Кличка Вадим Столар.

На жаль, є зрадники і у політичній команді нашого мужнього Президента. Від війни сховались «слуги народу» Олександр Алексійчук та його однопартійці Ігор Кривошеєв, Сергій Нагорняк та Євген Пивоваров.

Імена всіх парламентських трусів і зрадників назвала українська журналістка Анастасія Стрельченко, СБУ та Генеральна Прокуратура країни, безсумнівно, більше знають про їхнє місцезнаходження та мають у розпорядженні інші необхідні оперативні дані.

Юридичне рішення української держави це не лише розплата за панікерство. Багато хто з втікачів був свідомим агентом ворога та запеклим пропагандистом «руського міра».

Рабинович Вадим кілька років поспіль кричав про непорушне братерство з народом росії, здійснював публічні візити до москви і регулярно виступав у шоу скабеєвої, з ненавистю засуджуючи політику Президента Зеленського та патріотичні прагнення української Нації.

Сьогодні, наляканий могутністю української зброї та згуртованістю українського народу Рабинович скиглить з-за кордону «нас обманулі» і плутано благає вважати активістів партії ОПЗЖ жертвами інтриг, а не запроданцями путіна.

Але ОПЗЖ остаточно закріпила за собою ганебну репутацію партії ватників, зрадників та сепаратистів. У мирний час аферисти та корупціонери, у вогні війни спільники Ківи, Рабиновича та Бойка стали відкритими ворогами українського народу та української держави.

Їхня політична сила надто довго і віддано працювала на ворога, щоб уникнути покарання. Сама партія вже розпущена та заборонена, а особисту провину кожного суд з'ясує окремо, якщо вирішить заглиблюватись у деталі.

Каяття В. Рабиновича це відчайдушна та запізніла спроба вхопитися за українське майбутнє, але терпимість українців до агентів ворога згоріла у вогні війни. Парламентському ватнику Рабіновичу час відповісти за системну та умисну ​​зраду і вирушити до в'язниці, де раніше він вже відбував термін за шахрайство.

Чимало питань накопичилося у Служби Безпеки й до колишнього депутата Олега Волошина.

Цей заслуговує на окрему оперативну увагу, оскільки залишив Україну вкрай підозріло, переїхавши на особистому автомобілі до Білорусі, країни-учасниці російської агресії.

Федора Христенко виділяє серед зрадників масштабна та зухвало неприхована робота на ворога.

До війни журналісти намагалися викрити Христенка, розповідаючи про його розкішний спосіб життя.

Наприклад, на честь дня народження дружини проросійський депутат організував у Москві банкет на мільйон доларів США.

Вечірка відбувалася в одному з найдорожчих готелів росії («4 сезони», вид на кремль), а виступали не ній найдорожчі зірки російських п'янок Кіркоров, Басков, Лепс, Олександр Рева та Поліна Гагаріна.

За півроку до цього Христенко в інтерв'ю розповідав, що в нього нічого немає, він переїхав з Горлівки до Києва, жив на орендованій квартирі в спальному районі і заробляв на життя, надаючи підприємцям консалтингові послуги.

Розслідування, яке провів тоді Денис Казанський, було професійним та доказовим, але велика українська війна зробила викриття мирного періоду неактуальними.

Христенко Федір це небезпечний і свідомий агент кремля, якого було просунуто до українського Парламенту. Він завжди вимагав надати автономію Донбасу та відкрито просував ідею федералізації нашої країни за путінською моделлю.

Парламентську передвиборчу кампанію Христенко проводила компанія «Вай Нот Груп», що належить Катерині Водолажській, брат якої В'ячеслав Водолажський (директор Євпаторійської філії Кримтеплокомуненерго) балотувався до міськради в окупованому росіянами Криму.

Про те, що Федір Христенко має відношення до торгівлі вугіллям із окупованої території «ДНР» та «ЛНР», говорить навіть його оточення.

Довірена особа кандидата Христенка Лігостаєва Володимира Павловича було видалено ЦВК з окружної комісії № 49. 9 членів комісії звинуватили його в тому, що він брав участь в організації сепаратистського референдуму в так званій «Донецькій народній республіці» 11 травня 2014 року.

Ще одна довірена особа Христенка, Дегтярьова Наталія Едуардівна, це дочка відомого корупціонера Едуарда Дегтярьова, який у період правління Януковича відповідав за логістику внутрішніх військ України та багато в чому сприяв просуванню армії агресора.

Людина з команди Федора Христенка Борисова Юлія Василівна була (і залишається) керівником антиукраїнської організації, яка раніше називалася «Союз молоді «Дружківський машинобудівний завод».

Навіть жити член продажної ОПЗЖ вважав за краще в оточенні донецьких сепаратистів.

Куплена у грудні 2019 року садиба (400 квадратних метрів) у селі Гореничі під Києвом розділена парканом з маєтком генпрокурора Пшонки, який в 2014-му наказав розстрілювати Небесну Сотню.

Міські апартаменти Христенка (170 кв. метрів) розташовані у Новопечерських Липках, заселених переважно людьми Януковича, які перебралися до Києва з Донбасу.

Скандальний московський день народження теж частково був прикриттям. Почесний гість свята Денис Пушилін (глава терористичного угруповання ДНР) та депутат ВР Федір Христенко під час загальних веселощів усамітнювалися у спеціально орендованому номері «Чотирьох Сезонів», аби обговорити деталі торгівлі вугіллям із територіями, що окуповані путінсько-російською армією.

Сама іменинниця виконувала не лише роль господарки грошей, які зрадник Христенко отримував від Москви. Довірений кур'єр свого чоловіка Марина Христенко регулярно курсувала між Києвом та ворожою столицею.

Ворожа діяльність колишнього депутата Христенка Федора не обмежувалася виконанням шпигунських завдань кремля і часто мала цілком відвертий характер.

22 лютого, коли до вторгнення залишалося півтори доби, депутати ВР голосували за прийняття власної заяви щодо визнання Росією незалежності незаконних утворень на тимчасово окупованих територіях ЛДНР.

Більшість сепаратистів із ОПЗЖ навмисно не прийшли на доленосне засідання, але Федір Христенко був у залі і відкрито не підтримав парламентську заяву.

Справа, звичайно, не в принциповій позиції колишнього депутата, він просто надто глибоко зав’яз у роботі на агресора, аби імітувати щось схоже на патріотизм.

Ймовірно, відданість ворогові також вимагала остаточного підтвердження. Тепер Федір Христенко постане перед українським судом, і неправедне багатство буде не єдиним і далеко не найтяжчим із висунутих йому звинувачень.

Те саме стосується всіх інших зрадників, згаданих і не згаданих, затриманих або тих, що ще приховуються, відкритих і таємних. Важко виділити їхню провину з неосяжного українського горя, але вона величезна і потребує відплати.

Народна війна, що триває, показала українцям, як дорого обходяться країні і народу вороги держави, які прорвалися до влади

Теги: ХРИСТЕНКО, РАБІНОВИЧ,Украина, ВОРОГИ УКРАЇНИ,Ілля Ківа, Наталія Королевська, Сергій Льовочкін, Юлія Льовочкіна, Вадим Рабинович, Ігор Абрамович, Федір Христенко, Тетяна Клочкова, Віталій Борт,Ківа, Королевська, Льовочкін, Льовочкіна, Рабинович, Абрамович, Христенко, Клочкова, Борт,Олександр Пузанов, Юрій Солод, Вадим Столар,Пузанов, Солод, Столар, Ярослав Железняк, Олександра Устинова, Олег Волошин, Железняк, Устинова, Волошин,Вадим Новинський,Новинський,Дмитро Шпенов, Роман Іванишев,Шпенов, Іванишев,Слуга народу,Олександр Алексійчук ,Алексійчук ,Ігор Кривошеєв, Сергій Нагорняк, Євген Пивоваров,Кривошеєв, Нагорняк, Пивоваров,Прокуратура, Генеральна прокуратура України, Генпрокуратура ,СБУ,Служба безпеки, Служба Безпеки України,журналістка Анастасія Стрельченко,журналістка Стрельченко,Анастасія Стрельченко,Стрельченко,Рабинович Вадим , Володимир Зеленський, Володимир Олександрович Зеленський, Зеленський Вікіпедія,ОПЗЖ,Вай Нот Груп,Кримтеплокомуненерго,ДНР,ЛНР,Война, Война с Украиной, 24 февраля 2022 года война
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР