НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНГРЕС ЖІНОК УКРАЇНИ ПОДАРУВАВ КАЗКУ ДІТЯМ

НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНГРЕС ЖІНОК УКРАЇНИ ПОДАРУВАВ КАЗКУ ДІТЯМ
56 ПЕРЕГЛЯДІВ

Національний Конгрес Жінок України відомий своєю ефективною та свідомо непоказною допомогою багатодітним сім’ям, дитячим закладам та всім людям, яким необхідна допомога держави та підтримка співгромадян.

Керівник цього громадського об’єднання Марина Корнієнко багато разів звертала увагу українського суспільства на те, що допомога держави соціально незахищеним все ще не є достатньою, тому підтримка небайдужих громадян залишається важливою складовою турботи про  всіх, хто дихає одним із ними, українським повітрям.

Волонтери Конгресу Жінок допомагають людям правильно оформити та отримати належну державну допомогу, забезпечують найбідніших продуктами харчування, викликають та підвозять лікарів, надають фінансову допомогу та не забувають придбати та завезти потрібні хворим медикаменти.

Молоду та красиву Марину Корнієнко, голову Національного Конгресу Жінок, недарма називають добрим ангелом злого часу. Те, що жінка її зовнішності, мама трьох діточок і правник із блискучою адвокатською кар’єрою, віддає безліч сил, часу та власних грошей добрим справам, надає українській благодійності нових, сучасних та європейських рис.

Багато разів підкреслювалось, що не кожен державний заклад соціальної підтримки здатен так налагодити допомогу незахищеним людям, як волонтерський за статусом  Національний Конгрес Жінок України.

Дорослі люди віддають належне медичній та юридичній допомозі активістів НКЖУ, вдячні їм за отримані пільги та кошти. Діти ж залишаються дітьми, їхні маленькі серця живуть вірою в казку та очікують на добрі дива.

Тому чарівниці з Конгресу Жінок вирішили подарувати справжнє новорічне свято дітям, яким дав притулок Центр соціальної опіки дитини «Отчий Дім».

«Отчий Дім» – це не просто стіни, це «добро з історією». Він виник ще в дев'яності роки минулого століття, коли вулиці раптом наповнилися безпритульними недоглянутими дітьми, породженням смутної епохи соціальної перебудови.

1999-го року зусиллями небайдужих людей було куплено недобудований будинок у селі Покровське, якому судилося стати багатьом хлопцям вітчим будинком.

«Отчий Дім» вже 23 роки працює з дітьми-сиротами, безпритульними та дітьми, позбавленими батьківського піклування. Внаслідок цієї роботи сотні дітей були забрані з вулиць, із кризових сімей, отримали допомогу, пройшли реабілітацію, були усиновлені, взяті під опіку, здобули освіту, вийшли у самостійне життя та створили власні сім'ї. А найголовніше — життя дітей було збережено, і вони здобули майбутнє. Світле та впевнене, не обпалене невтішним дитячим горем.

У 2001 році представник Ради Європи назвали Центр «Отчий Дім» найкращим дитячим будинком у Східній Європі. За роки існування закладу (до 2011 року) у ньому отримало допомогу 244 дитини. 51 з них усиновили, стільки ж (51) повернулося до батьків, що одужали, сім'ї, 19 були взяті під опіку.

Війна на Сході нашої держави знову змусила керівників дитячого закладу повернути йому статус притулку, і зараз він є рідним домом для 118 маленьких українців.

Для них в ці зимові дні Марина Корнієнко та її команда влаштували чарівне новорічне свято.

У ньому було все - диво, подарунки, музика, відчуття казки та віра в те, що новий рік виконає всі обіцянки року, що минає.

Допомогли святу набути рис чарівної казки допомогли професіонали, майстри з влаштування ювілеїв та вечірок з компанії Easy Holiday (Или Холіді), найкращі професіонали святкувань в Україні.

У святі, що влаштував дітям Національний Конгрес Жінок України, було відчуття добра та рідної оселі, яке так потрібно кожному з нас. Особливо зараз, тривожною Українською зимою, серед кризи та за крок від можливої великої війни. Аби зло жодної секунди не думало, що воно перемогло чи може перемогти.

Марина Корнієнко та її друзі по добрих справах, сильні люди з живими серцями, подарували свято «Отчому Дому», його юним мешканцям, 118 маленьким українцям.

Завершити розповідь про найкращий зимовий подарунок мешканцям «Отчого дому» краще за все словами самої Марини, енергійної натхненниці свята.

«Після ночі приходить світанок, тому не варто зневірятися. Потрібно просто бути трохи добрішим, любити свою державу, навколишній світ і хоча б «крапелькою» добрих справ допомагати ближньому. Українці це сильна нація, і в нас є те, чого немає в інших, ми не здаємось. Тому настане час і все в нашій державі та в кожній родині буде добре. Потрібно вірити і не стояти осторонь проблем інших людей».

Теги: НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНГРЕС ЖІНОК УКРАЇНИ,КОНГРЕС ЖІНОК УКРАЇНИ,НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНГРЕС ЖІНОК ,Україна,Отчий Дім,Національний Конгрес Жінок України ,Національний Конгрес Жінок ,Конгрес Жінок України ,Конгрес Жінок ,Корнієнко , Марина Корнієнко,Отчий Дім - Бачу сон. Різдвяний кліп,МАРИНА КОРНІЄНКО,Марина Корнієнко журналіст,Марина Корнієнко громадський діяч,Марина Корниенко общественный деятель,Марина Корниенко журналист,Корнієнко,Корниенко,Марина Корниенко,семья,сім'я,Україна ,українські сім’ї,украинские семьи,дети,діти,соціум,социум,Громадська організація,благодійний фонд,фонд,благодійність,благотворительность,Отчий Дім / Father's House,Марина Корнієнко – журналіст, меценат, громадський діяч,Благотворительная организация,Чернова Корниенко, Софиевская Борщаговка Марина Корниенко,вул. Центральна, 118 08141 с. Святопетрівське Києво-Святошинський район, Київська область,УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНГРЕС ЖІНОК Марина Корнієнко,НКЖУ
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР