МАКСИМ МАРЧУК ТА ЙОГО КРАЇНА

МАКСИМ МАРЧУК ТА ЙОГО КРАЇНА
56353 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Іноземці, які відвідали Україну до 24 лютого 2022 року, знали про неї не все.

Ділові гості та туристи запам'ятали красивих дружелюбних людей, храми та площі столиць, акуратно оброблені поля, затишні кав'ярні та ошатні придорожні села.

Ті, хто в Україні не бував, окрім героїчного Майдану, могли чути про яскравих боксерів та футболістів, аварію на Чорнобилі та знамениту котлету Kyiv Chicken.

Ще в політичних новинах ситої Європи раз у раз з'являлися наполегливі та марні спроби нашої країни вступити до Європейського Союзу, НАТО та інших цивілізованих об'єднань.

На глобальному складі Україні міцно була відведена полиця великої та загалом милої пострадянської території, яка ніяк не може налагодити нормальне життя, через що її працелюбні громадяни масово виїжджають працювати до Італії та Польщі.

Битва, що вибухнула, вразила світ доблестю української армії, всенародною мужністю і абсолютною готовністю громадян битися до кінця. На очах у захопленого Заходу російська орда, що століттями наводила жах на країни півкулі, здригнулася, зупинилася, і, розкидаючи своїх мертвих солдатів по українських узбіччях, відкотилася назад, обпалена і розгублена.

Дивлячись, як люто, потужно та вміло Україна б'ється за свою свободу, світ почав закидати її сучасною зброєю та розмірковувати про невідворотність повоєнних глобальних перетворень.

За лічені дні наша Батьківщина стала лідером та символом, щитом Європи та надією цивілізованого світу.

Ті, хто був знайомий із Максимом Марчуком до війни, знали про нього не все.

Кандидат технічних наук та успішний бізнесмен, він заснував фінансово-промислову групу «BRUA», компанії якої присутні практично у всіх сегментах фінансового сектору України.

Інтереси Групи поширюються на всі перспективні напрямки ведення бізнесу в цьому секторі економіки та включають банківську діяльність, страхування ризиків та життя, фінансове посередництво, лізинг, операції на фондовому ринку та управління активами.

Маючи багаторічний успішний досвід управління у банківській та фінансовій сферах, Максим Едуардович Марчук став членом Наглядової Ради «Міжнародної страхової компанії», яка надає своїм клієнтам найширший спектр послуг із захисту інтересів бізнесу.

 

ЗМІ впевнено називали Марчука підприємцем нової генерації, відносячи його до найпрогресивнішого та найсучаснішого сегменту української бізнес спільноти.

Коли розпочалася підкилимна боротьба за український гігант «Мотор Січ», Максим Марчук був одним із перших, хто став на захист підприємства. Зазначалося, що саме його ініціатива допомогла зберегти інвестиційні інтереси «Мотор Січі» і тим самим врятувати гордість держави від міжнародного рейдерства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Максим Марчук і його війна та мир

Коли почалася війна, Максим Едуардович відреагував миттєво. Він організував великий грошовий переказ та закупив багато зброї для армії своєї країни.

Українське Народне Телебачення. Телеканал УНТ

Зробивши Збройні Сили сильнішими, Максим Марчук сам узяв до рук зброю та одягнув бронежилет. Головним у його житті стали бойові завдання, чергування та вірні побратими.

Сьогодні Марчук Максим Едуардович не успішний підприємець, а відважний воїн, озброєний український чоловік, що винищує російських орків, які посміли зазіхнути на нашу землю та нашу свободу.

Про Максима Марчука, як і про країну, яку він захищає зі зброєю в руках, до війни знали не все.

Тепер світові відомо, що Україна це найбільш горда та красива держава світу, яка не вміє здаватися, а її свободу захищають найсміливіші у світі люди мирних професій, які в доленосний час, як Максим Марчук, стають солдатами своєї країни.

Теги: Майдану,Європа,Європейський Союз, НАТО ,Марчук, Максим Эдуардович Марчук,Максим Марчук,Батьківщина ,BRUA, Максим Эдуардович Марчук, бізнесмен Марчук Максим, Марчук Максим Одеса, Марчук Максим на захисті України, МАРЧУК МАКСИМ ЕДУАРДОВИЧ ДБР, Марчук Максим Едуардович, Максим Марчук війна та мир, Максим Марчук - фейковый бизнесмен?, Мотор Січ Марчук Максим, Купівля озброєння для ЗСУ Марчук Максим Едуардович, Максим Марчук рада громадського контролю ДБР, Максим Марчук війна змінила українців, Совет общественного контроля при ГБР, підприємець Максим Едуардович Марчук, Марчук Максим - мошенник из Одессы?, Государственное бюро расследований Марчук Максим, війна згуртувала народ - Марчук Максим, Марчук Максим Одесса, Марчук Максим Киев, Марчук Максим предприниматель, війна в Україні, війна з рф, 24 лютого 2022 року війна, Война, Война с Украиной, война в Украине ,Война в Украине - нападение России,РФ,Росія,Російське вторгнення в Україну 2022 року,ЗСУ, Збройні Сили, Збройні Сили України,Фінанси та кредит,Мотор Січ,ПАТ «Мотор Січ»,ПАТ Мотор Січ,Марчук Максим Едуардович, ЗАХИСНИК УКРАЇНИ МАКСИМ МАРЧУК,ЗАХИСНИК МАКСИМ МАРЧУК,Украина,новости
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР