Активісти Буковини закликають правоохоронців розслідувати воєнні злочини Володимира Загурського

Активісти Буковини закликають правоохоронців розслідувати воєнні злочини Володимира Загурського
42086 ПЕРЕГЛЯДІВ

Його звинувачують в мародерстві, торгівлі гуманітарною допомогою, створенні силового підрозділу та просуванні пропагандистських тез кремля. 

За словами членів організації «Громадський спротив Буковини», активні члени ОЗУ Загурського, серед яких Дєдов Станіслав, Шаманський Станіслав, Стрилецький Олександр, Сушинський Юрій та Загарій Віталій, намагаються створити власний силовий воєнізований підрозділ, прикриваючись територіальною обороною. Деякі бійці з банди Загурського наразі вступили до лав ТРО, аби мати актуальну інформацію про події у місті та передавати її своїм кураторам.

«Нічого спільного з захисниками України ці особи не мають. У випадку появи російських військових у регіоні, вони першими стануть на їх бік. Адже навіть зараз вони постійно намагаються дестабілізувати ситуацію.

Це пояснюється в першу чергу тим, що Загурський та його поплічники не лише мають тісні стосунки з російськими кримінальними авторитетами, а й підтримують зв‘язок з ФСБ РФ, яка завербувала Загурського ще під час відбування покарання в РФ.

Правоохоронні органи мають звернути увагу на те, що Загурський є наближеною особою до російського «вора в законі» Віталія Ізгілова, більш відомого в рф як «Зверь».

Детальніше про відданість «руському миру» та злочинну діяльність Загурського можна почитати тут - Стаття 1 і Стаття2

Наразі ключові напрями діяльності ОЗУ Загури це створення власного силового підрозділу, контрабанда, дестабілізація ситуації у місті та торгівля гуманітарною допомогою, яку небайдужі мешканці з інших країн надсилають з усього світу.

Достеменно відомо, що Загурський задіяний у схемах з торгівлі гуманітарною допомогою. Десятки тон медикаментів, речей та продуктів харчування вивозяться з міста на продаж замість того, аби врятувати чиєсь життя.

Водночас члени банди Загурського тривалий час займаються «перекидкою» людей, які підпадають під мобілізацію. Кількох з них нещодавно затримали правоохоронці.

Сам Загурський веде роботу в інформаційному просторі – за його фінансової підтримки створені псевдоінформаційні сайти, на яких систематично дискредитується влада та патріоти України. Окрім цього, своїми виступами, принципово на російській мові, він систематично просуває тези Кремля.

В громадській організації наголошують, що в умовах російської агресії це воєнні злочини, за які Загурський разом зі своїми поплічниками має нести найсуворішу відповідальність! Адже вони фактично руйнують країну зсередини та наживаються на крові людей, тоді як тисячі патріотів віддають свої життя заради нашої країни.

«Тож ми закликаємо правоохоронців негайно вжити заходи, аби позбавити наше місто від цих мародерів, вбивць та агентів кремля. Загурський та його банда мають сидіти за гратами!», – резюмують активісти.

Автор: Олег Самсон

Джерело

Теги: Военные преступления, война в Украине , Война с Украиной,РФ, Российская Федерация, Россия,Изгилов Виталий, Банда, Загарий Виталий, Сушинский Юрий, Стрилецкий Александр, Шаманский Станислав, Дедов Станислав, Мародерство, військові злочини, Війна, Чернівці, Загурский Владимир, Буковина, Изгилов, Загарий, Украина новости, Война, Сушинский, Стрилецкий, Шаманский, Дедов, 24 лютого 2022 року війна, 24 февраля 2022 года война, війна в Україні, війна з рф,Віталій Ізгілов , Ізгілов ,Зверь,ФСБ РФ, ФСБ,Загарій,Громадський спротив Буковини
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР