НАРОДЖЕННЯ ДНІПРОВСЬКОГО АЗОВА

НАРОДЖЕННЯ ДНІПРОВСЬКОГО АЗОВА
272936 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мова війни лаконічна і вагома, тривожний час вміє називати все своїми іменами, роблячи важливе головним, а решта непотрібним.

Патріотичні міркування та погляди у вогні російського вторгнення втілилися у справи і стали реальністю. Любов до України, яка тривалий час була політичною позицією, війна зробила духовним стрижнем опору, державною ідеологією та національним світоглядом.

Мужність фронту, стійкість блокпостів та згуртованість тилу народжують нових героїв Нації, і майбутні підручники з історії України сьогодні пишуться просто на наших очах.

До героїв сучасності заслужено та впевнено належить полк «Азов», підрозділ, який давно став символом відважного патріотизму, саме ім'я якого зігріває серце кожного українця та викликає захоплену паніку у кремлі.

Бійців «Азова» вороги та любителі «руського міра» завжди називали «нацистами», намагаючись налякати людство їхніми традиціями, тренуваннями та смолоскипними ходами.

Війна, що прийшла до українського дому, показала, що ритуали «Азова» були сповнені сенсу та змісту, а націоналізм у вирішальний момент є найкращою і єдино можливою національною ідеологією.

Азовці б'ють росіян у Маріуполі та під Києвом, на Сумщині та Чернігівщині, їхня мужність стала символом військової незламності та української переваги.

Достойне місце у літописах війни та нової історії України за правом займуть воїни славетного «Азова» із міста Дніпро. Підрозділ виник у перші години війни та складається з людей, яким не потрібно пояснювати, що таке патріотизм та війна за свободу.

Сьогодні можна назвати лише командира дніпровського "Азова", Родіона Кудряшова. Імена інших бійців суворі закони війни наказують зберігати в таємниці, залишаючи їх нагородним спискам та підручникам майбутнього.

Воювати до «Азову» прийшли люди різного віку, зрілі та зовсім юні, досвідчені ветерани боїв і ті, хто раніше не тримав у руках зброї.

Більшість із них до великої війни мали дуже мирні професії, які не передбачали військову майстерність, тому досвідчені побратими негайно, з перших днів російської навали, розпочали посилену підготовку молодих кадрів.

Турлідер, нотаріус, охоронець, інженер та водій за лічені дні набули навичок та вмінь, які зробили їх солдатами великого українського спротиву.

Підрозділ «Азов» міста Дніпро зарахований до Територіальної Оборони, оскільки його командир хотів уникнути тяганини, що виникла у військкоматах у перші дні російського нападу.

Крім того, армійська приналежність не має значення, ворог відомий, завдання зрозумілі та деякі групи вже активно виїжджають на бойові завдання, допомагаючи основним силам оборони у знищенні ворога.

Інші новобранці продовжують бойову підготовку, гортають стрічку зведень та новин і готові і до відображення ворожого десанту, і до знищення проросійського криміналу та протидії ОПЗЖ та іншим антинародним силам.

Може здатися, що азовці Дніпра у ці тривожні та героїчні дні живуть так само, як решта українців. Це й так, і ні.

Так, тому що опір Нації нашестю орків є великим і всенародним. Українці згуртувалися і озброїлися, готові розтрощити російські полчища та відсвяткувати перемогу на руїнах кремля.

Інакше тому, що з перших боїв 2014 року «Азов» став символом та прапором української непереможності.

Агітаторів ворога доводить до сказу не лише військова мужність бійців «Азова», а й те, що вони втілюють в собі ідею української незалежності, сміливої та не готової схилитися перед будь чиєю волею.

Ритуали «Азова», гасла націоналістів та пісні футбольних фанатів виявилися не порожньою декларацією, не позою та не модою на патріотизм, а виявом зрілої позиції, яку вони готові захищати та відстоювати зі зброєю в руках.

«Азов» це живе втілення гімну України, який попереджає ворогів і весь світ про те, що нація козацького роду непереможна, бо її чоловіки, хоч би чим вони заробляли на життя під мирним небом, під час війни стають найкращими воїнами земної кулі.

Полк «Азов» давно став таким самим символом країни, як гімн, прапор і Президент, і юнаки та дівчата міста Дніпро, які стали під його прапори, обрали найвеличнішу долю з усіх, які можливі на планеті Земля у 2022 році від Різдва Христового.

Теги: Азов,полк Азов, війна в Україні,фронт,Азов Дніпро
ПРЯМИЙ ЕФІР