Олександр Черних: Інформую адвокатів Києва, що я організовую безкоштовні вебінари

Олександр Черних: Інформую адвокатів Києва, що я організовую безкоштовні вебінари
56177 ПЕРЕГЛЯДІВ

Інформую адвокатів Києва, що я безкоштовно організовую безкоштовні вебінари. Не слухайте хворих людей, що страждають від місячного сяйва на повний місяць. Це сезоне!

Коли коту немає, що робити, він лизькає собі бейци. Не промовчу, не хочу лишати образи без відповіді.

Так і деякі колеги, нездатні на безкоштовні і добрі вчинки починають патякати нісенітниці. 

До уваги деяких колег пояснюю:

1. Я зарплату в НААУ не отримую. І не отримував.

2. Заздрість вас не красить, як і нерозумні вчинки.

3. Так, я любитель квіточок і правди і жодної людини, друга, колеги не зрадив. А ви можете тим самим похизуватися? Боляче? От і мені, бо ви з подругами мене зрадили, як і інших друзів. 

4. Якщо ви не здатні нічого зробити для адвокатів Києва безкоштовно, то не судіть по собі. У вас було п‘ять!!!! років проводити безкоштовні заходи для адвокатів Києва, як член КДКА. Звіт ваш де?

5. Я безоплатно відповідаю за безкоштовні вебінари для адвокатів Києва, до речі, за остані три роки мною для Києвських адвокатів безкоштовно прочитано вебінарів більше ніж пані нікітюк їх взагалі прочитала за усе життя. Від слова «зовсім». І так вийшло, що я в ТОП-20 лекторів Вищої школи адвокатури, просто людям значить цікаво, що я читаю, а ви взагалі окрім самої себе кому цікаві? Ну і подруг зрадниць? От тому і не здатні на безкоштовні внбінари, бо НЕ ЦІКАВІ! 

6. А щодо моєї зарплати, яка в мене є офіціна, доречі, від наукової установи державної, я не хотів писати, то нешановна колега, я її останню витратив на ліки мамам одиначкам Харкова, (я чеки вам на пошту надішлю, як хочете) які харківські колеги доставили за адресатами, а ось щодо ваших доходів і сплати податків за останні роки в мене є сумніви. Тож не чепляйте тему моїх доходів, бо я спитаю про ваші джерела існування і співрозмірність з витратами, як члена органу самоврядування за час перебування на посаді.

7. І головне, я на відміну від «прозрівшої» пані нікітюк ніколи за адвокатські кошти за кордони не їздив, не отримував зарплат, а гонорари як лектор ВША отримував як і усі лектори, ще і від Рад адвокатів інших регіонів. Нажаль, мої вебінари колеги відвідують, навіть повторно, і готові платити за них гроші. А ви кому цікаві? Хто вас знає на юридичному ринку окрім співтусовщиків по клубах? Подивіться чесно в очі? Вас навіть колеги з сусідніх регіонів впізнали після демаршу та клоунади з найнаєм. 

Повторюся, я від Ради адвокатів Києва жодної копійки за вебінари не отримував, а ось щодо безоплатності персони критиканші, то в мене є обгрунтовані сумніви. 

Гуска крякає, свиня рохкає, півник кричить, а караван іде. 

І ще, інколи рибка в акваріумі думає, що вона велика і поважна, нажаль вона не знає, що за межами акваріуму існує життя. 

То пані катерино, поцікавтеся, в рядових адвокатів, чи цікаве їм булькання з вашого акааріуму.

P.s. Що ж у тебе в середині, якщо в такі часи ти продовжуєш брудну політичну гру… квіточки не подобаються, книжки мої не подобаються, я не подобаюся, а на що здатна ти, що в тобі лишилося від тієї яку ми знали. Зупинись… 

Хоча… до кого я звертаюся…. Нема там куди стукатися. комлєв і чернзов твої взірці, ну то твій шлях і твій вибір. Тільки гадь хоч не синхронно з ними, бо дуже схоже на спільний припадок безсилого бруду.

Возможно, это изображение (1 человек и текст)

Олександр Черних

Теги: Олександр Черних,Черних,Украина,Україна,адвокати,Київ,адвокат,КДКА,Нікітюк,Леся Нікітюк,Харків,Рада адвокатів Києва
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР