В Цюріху відбулася акція Подяки Українців Швейцарській громаді

В Цюріху відбулася акція Подяки Українців Швейцарській громаді
305632 ПЕРЕГЛЯДІВ

16.04 в м. Цюріху відбулася акція Подяки Українців Швейцарській громаді. Метою цієї зустрічі було висловити свою щиру вдячність усім людям хто нас так сердечно підтримує у ці скрутні часи, а також разом відсвяткувати велике свято Великодня. 

До акції долучилися українці що проживають на даний момент у Цюріху, Женеві, Шаффхаузен, Люцерні та, навіть, приїхала українка з Парижу. Загалом нараховувалось приблизно більше 100 учасників. 

Посол України в Швейцарії Артем Рибченко особисто привітав Українців і всіх  громадян Швейцарії з таїнством Воскресіння Господнього. Хода прямувала вулицями старого міста, дарувала квіти перехожим, співала українські пісні і дякувала за прихисток громадян України в Швейцарії. Акція відбувалася під супровід гри саксофону, флейти і баяну, українську пісні.

«Ми, українці боремося завзято за нашу свободу і самоідентичність на передньому фронті і в тилу. Наше життя перемінилось 24.02, але ми разом і з усім впораємось. Цією акцією ми хочемо показати всьому світу, що де б ми не були, український дух живе в наших серцях. Він про свободу, самовизначеність повагу до ближнього і взаємовиручку. Навіть в такі складні часи, українські серця здатні бачити проблиски світла в кінці тунелю і знаходити ресурс для натхнення. Не важливо скільки нас, важливо хто ми!» - зазначили організатори акції Polina Andermatt та Олеся Тарасенко.

Також організатори відзначили всіх причетних до технічної сторони організації заходу: музикантів, вокалістів, фотографів, чудових господинь за смаколики, UVZO за логістичну і фінансову підтримку, Українське Посольство за дипломатичний супровід, медіа представництво.

Акція відбулася за підтримки:

  • Посольства України в Швейцарській Конфедерації, 
  • UVZO - Ukrainischer Verein Zentral und Ostschweiz, 
  • World Woman Club

Медійна підтримка акції: 

  • Lucky Ukraine, 
  • Trend Focus, 
  • Швейцария для всех

Дві країни, але у нас єдині цінності - свобода, справедливість, взаємодопомога. Ми цінуємо допомогу наших швейцарських друзів. 

Запрошуємо українців в інших країнах приєднатися до нашої акції подяки.

 

Теги: Цюріх,Lucky Ukraine,Trend Focus,Швейцария для всех,World Woman Club,Ukrainischer Verein Zentral und Ostschweiz,Посольство України в Швейцарській Конфедерації,Артем Рибченко,Polina Andermatt,Олеся Тарасенко
ПРЯМИЙ ЕФІР