Активісти вимагають націоналізувати російський готель в центрі Києва

Активісти вимагають націоналізувати російський готель в центрі Києва
45872 ПЕРЕГЛЯДІВ

Близько сотні активістів ГО Економічний фронт, які складаються з ветеранів, фронтовиків, бійців ТрО та небайдужих патріотів, прийшли сьогодні до київського готелю Прем’єр-палац з вимогою негайної націоналізації цього готелю, як і всіх об’єктів нерухомості, що належать так званому “Лужніковському ОЗГ” в Україні.

Попередній візит 13 квітня, який мав привернути увагу як суспільства, так і відповідних державних органів, до цієї ситуації, залишився без належної реакції, передбаченої Законом України «Про основні засади примусового вилучення в Україні об’єктів права власності Російської Федерації та її резидентів». Хоча були надані всі необхідні документи, які свідчили що серед кінцевих бенефіциарів мережі Premier Hotels and Resorts – злодій в законі Михайло Воєводін та представник путіна по роботі з закордонними агентами Олександр Бабаков.

Незважаючи на все це, перед готелем активістів вже чекала поліція, яка заблокувала вхід до готелю, на їх думку – фактично виконуючи функції приватної охорони російського бізнесу. Враховуючи цю ситуацію, ГО Економічний фронт запросив журналістів на короткий брифінг, який відбувся о 13:00 прямо перед готелем, на фоні його охорони та поліції.

Брифінг відбувався без попереднього анонсування через небезпеку провокацій.

“Ми будемо здійснювати всі законні, мирні заходи, щоб українська влада, як і весь цивілізований світ, могли швидко та ефективно здійснювати націоналізацію російського майна, щоб воно працювало на Україну. Це наша далеко не остання акція”

– підкреслив активіст Василь М’який.

Також на брифінгу учасники ГО ще раз продемонстрували ЗМІ ті схеми, за допомогою яких власники готелю намагаються уникнути націоналізації  свого бізнесу згідно  Закону України «Про основні засади примусового вилучення в Україні об`єктів права власності Російської федерації та її резидентів». До ЗМІ було адресоване і прохання  повідомити широку громадськість та відповідні органи державної влади про те, що власниками готелю Прем’єр-палац, як і інших 15 об’єктів готельної нерухомості групи Premier Hotels and Resorts є  є троє громадян країни-агресора.

Один із них – товариш і соратник російського диктатора. Олександр Бабаков є чинним заступником голови Держдуми від партії «Справедлива Росія – За правду» та спецпредставником Путіна щодо взаємодії з організаціями співвітчизників за кордоном.

Другий – «злодій в законі», один із лідерів євразійських ОЗГ Михайло Воєводін. «Міша Лужнецький» є лідером російських та українських «злодіїв в законі» у Франції, які надають сприяння грузинським «злодіям в законі» в Україні. Саме цій людині Путін у 2019 році вручив орден Дружби за значний внесок у зміцнення позицій Росії у міжнародному просторі.

Третій – виходець з України Євгеній Гінер, який першу судимість отримав в 1986 році у Харкові. Після того, як в 1990 році його оголосили у розшук, він втік до москви і зробив кар’єру в Лужніковському ОЗГ, до якого належать і інші його «бізнес-партнери». Наразі є співвласником футбольного клубу ЦСКА і низки бізнесів, в тому числі і в Україні.

golosua.info

Теги: Активісти,Київ,Киев,Україна,Premier Hotels and Resorts,Михайло Воєводін,Воєводін,Олександр Бабаков,Бабаков,ГО Економічний фронт,ТрО , Путін Вікіпедія,Володимир Путін,Володимир Путін Вікіпедія,Міша Лужнецький,Лужнецький,Справедлива Росія – За правду,Держдума,Дружба,ЦСКА ,Євгеній Гінер,Гінер
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР