У мережі повідомляють, що ЗСУ підбили російський фрегат "Адмірал Макаров"

У мережі повідомляють, що ЗСУ підбили російський фрегат "Адмірал Макаров"
330179 ПЕРЕГЛЯДІВ

У мережі з вечора 5 травня почали з’являтися повідомлення, що Збройні сили України підбили російський фрегат "Адмірал Макаров".

Цю інформацію підтверджує народний депутат України Олексій Гончаренко на своїй сторінці у Telegram. До нього про це повідомляли користувачі соцмереж.

"Друзі! Гарні новини! Знаєте, є такий "Адмірал Макаров", в нього ще брат "Адмірал Ессен" (На початку квітня з’явилася інформація, що він був підбитий біля Одеси, - ред.). Знову таки, людина і корабель. Так ось, йому теж стало дуже погано, знову покарав "Бог Моря" (так називають протикорабельні ракети "Нептун", - ред.) цих негідників і ще один "русскій воєнний корабль" ну не повністю пішов куди треба, але отримав достатньо. Сподіваюся, що згодом теж піде туди, куди треба", - повідомив нардеп.

До цього в мережі інші користувачі публікували інформацію про підбитий корабель ЧМФ. Навіть наводили приблизні оцінки, скільки російських військових на ньому могли знаходиться.

Пост з Facebook і корабель

Варто зауважити, що в ніч на 6 травня з’явилася інформація від Туреччини, що в районі Ізмаїлу сталася пожежа на одному з кораблів. До нього були відправлені рятувальні судна і літак-розвідник.

Адмірал Макаров інформація про потоплення

Також у ранковому повідомленні Генштабу про втрати російських загарбників додався ще один корабель, але офіційного підтвердження від українських військових про удар по російському фрегату не було.

Довідково:

"Адмірал Макаров" – військове судно ВМФ росії, третій фрегат проєкту 11356. Дислокується у Севастополі. Названий на честь віце-адмірала російського імператорського флоту, уродженця Миколаєва, Степана Йосиповича Макарова. Бере участь у вторгненні росії в Україну, з його борту здійснювався пуск крилатих ракет "Калібр" по українській території

stopcor.org

 
Теги: Адмірал Макаров,фрегат Адмірал Макаров, війна в Україні,ЗСУ , Збройні Сили України,ЧМФ
ПРЯМИЙ ЕФІР