Фонд "АНГЕЛ ЮА" отримав підтримку від Офісу президента

Фонд "АНГЕЛ ЮА" отримав підтримку від Офісу президента
289749 ПЕРЕГЛЯДІВ

Самовіддану роботу та ініціативи волонтера Вадима Діянова, про якого писав Парламент.ua, підтримали на Банковій

Вадим Діянов з перших днів і годин Української війни став одним із її героїв. Не солдат, не партизанів і не коригувальник вогню артилерії, він почав займатися тим, що він вміє робити краще за інших, організовувати закупівлю та доставку необхідних армії та країні вантажів.

Коли світ, не вагаючись, підтримав Україну, з Європи ринув потік потрібних фронту та тилу вантажів, а створений у Польщі стихійний склад ломився від продуктів та інших потрібних країні, що воює, речей, Вадим Діянов зібрав своїх людей і підготував до ривка на кордон автопоїзд із 8 величезних TIRів. Зустрівшись в обумовленому місці, водії, поляки та українці, руками розвантажували одні фури та завантажували інші, забувши про голод та втому.

Це було лише початком, одним із героїчних епізодів перших днів війни, краплею в морі великих і необхідних справ Вадима Діянова та його самовідданих друзів. Велика війна зажадала від усіх нових підходів та сміливих рішень, і вони впоралися.

Тільки до Харкова було доставлено 39 вагонів допомоги, ще тилом та фронтом України роз'їхалося 68 фур TIR. Близько 70 партій продуктів по 2-3 тонни кожна доставили різним організаціям та загонам Територіальної Оборони. Крім того, понад 40 днів Діянов та зібрана ним команда оплачували ремонт та заправку кількох десятків фур, оренду складів, видавали водіям гроші на бутерброд та пачку цигарок, купували фронту гарячу їжу, ліки та військову амуніцію.

Досягнення самовідданого патріота не залишилися непоміченими. Президент Володимир Зеленський назвав його ім'я, перераховуючи громадських активістів, чиї дії надавали найефективнішу допомогу фронту та тилу у перший місяць війни.

Словами визнання не обмежилося, команда Банкової запропонувала Діянову підтримку та координацію всіх його зусиль.

Про таких людей, як Вадим Діянов, після війни зніматимуть фільми – сказав відповідальний співробітник Офісу Президента, відповідальний за логістику та доставку вантажів – Такі, як він, роблять для фронту не менше, ніж державні відомства, а отже, вони не повинні залишатися без уваги та допомоги керівництва.

Співпраця з Офісом Президента додала Вадиму Діянову сил та вивів роботу його благодійної команди на нову висоту. Десяткам людей, які дзвонять з Європи, з регіонів та з фронтів, більше не доводиться чути вибачення та прохання почекати.

Фото: Вадим Діянов

Створений Вадимом Діяновим Благодійний Фонд "Ангел ЮА" став окремою красивою сторінкою всенародного українського спротиву ворожій навалі.

Європейці вміють рахувати гроші і з підозрою ставляться до фінансових фондів, що раптово виникають серед війни, але репутація, зароблена Діяновим за перший період війни, зробила свою справу. Коли ж з'ясувалося, що засновники Фонду координують свою роботу з Офісом Президента Зеленського, організація запрацювала потужно та системно.

За підтримки Банкової команда фонду "Ангел ЮА" заповнила продуктами київський Dream Town, взяла шефство над грузинським батальйоном ЗСУ, підрозділом ПДМШ ім. Пирогова, 102-ою армійською бригадою та батальйоном імені Шейха Мансура.

Також команда фонду забезпечує необхідним вивезених у Трускавець маріупольців, відправляє заповнені TIRи в Запоріжжя та Харків і першою відгукнулася на ворожий удар по Яворову, миттєво пославши туди 10 тонн найпотрібнішого.

Фото: Вадим Діянов

Найбільше засновник фонду "Ангел ЮА" пишається тим, що бронежилети із закупленої ним партії виявилися найкращими на теренах країни і легко витримують влучення кулі, випущеної з ворожої СВГ.

Співпраця Офісу Президента з такими людьми, як Вадим Діянов, після війни стане предметом глибокого аналізу - сказав Радник Глави ВП Михайло Подоляк – У таких відносинах криється єдність громадянина та держави, яка ляже в основу суспільних відносин у новій Україні. - Війна з Росією подарувала нам безцінний досвід такої співпраці. Якби до початку конфлікту у нас був десяток таких благодійних фондів, як "Ангел ЮА", постачання фронту та тилу виглядало б інакше і було б на порядок ефективніше.

Вадим Діянов також зазначає, що підтримка Офісу Президента надала його зусиллям впевненості та розмаху, дозволивши озброїти, зігріти та нагодувати не одну тисячу українців у тилу та на фронті.

Фото: Вадим Діянов

Допомога воїнам передової заслуговує на окрему шанобливу увагу. Телефон Вадима зберігає сотні вдячних відео звернень солдат ЗСУ та їхніх командирів до нього та його команди, до незнайомих людей, яких спільна війна зробила кровними братами.

Звіт про отримання потрібного вантажу за допомогою фотографії чи відео це акт протокольний та формальний, але героїчні українські військові, які посилають месиджі команді Вадима Діянова, перетворюють кожен із них на короткий урочистий ритуал із побудовою, на гарний жест вдячної мужності.

Це не позерство, солдати передової, що заслонили країну від навали російських орків, знають на смак багатоденну втому та вміють цінувати готовність йти до кінця.

Якщо мені судилося дожити до перемоги – каже один із воїнів (ім'я та підрозділ приховано) – Якщо я зустріну Вадима після війни, я обійму його, як рідну людину, як брата, який годував і зігрівав нас у найтяжчі фронтові дні.

Фото: Вадим Діянов

Вадима Діянова знають в Ірландії та Польщі, Англії та Швейцарії, ім'я "Ангел ЮА" стало символом самовідданої громадянської чесності, а для фронтових частин України Діянов, що б'ється, був і залишається живою легендою, яка втілює в собі надійність українського тилу.

Я ніколи не думав, - зізнається патріот, - що підтримка держави може бути такою простою, чесною та дієвою. Офіс Президента, команда Володимира Зеленського справді заклала основи нової держави, яка може бути народною та сильною. Я ніколи не відчував себе таким одночасно потрібним своїй країні та корисним їй, як зараз.

Налагодивши роботу Фонду та отримавши підтримку Банкової, Вадим Діянов та його помічники завезли в Україну та розподілили по військових частинах, притулках та регіонах дві з половиною тисячі тонн продуктів та необхідних людям товарів. Підхід команди Президента Зеленського дозволив Вадиму Діянову працювати на українську перемогу системно та ефективно, кожною дією наближаючи великий день Української Перемоги. Війна триває, ворог лютий і сильний, і на підтримку народу і держави не менше, ніж раніше, чекають біженці та старі, притулку та госпіталю, а головне, доблесні солдати країни, чиї перемоги надають особливий сенс кожному нашому зусиллю.

Слава Україні!

parlament.ua

Теги: благодійний фонд Ангел ЮА,Фонд АНГЕЛ ЮА,Вадим Діянов,гуманітарна допомога,гуманитарная помощь, Офіс Президента України,Діянов Вадим,Диянов Вадим,благодійний фонд,допомога
ПРЯМИЙ ЕФІР