Фонд "АНГЕЛ ЮА" поглибив співпрацю з Кабінетом міністрів України

Фонд "АНГЕЛ ЮА" поглибив співпрацю з Кабінетом міністрів України
54259 ПЕРЕГЛЯДІВ

З початком війни таке суспільне поняття, як єдність людини та держави, українця та України, з лукавого штампу перетворилося на реальність

Вадима Діянова знають київські волонтери та рятувальники Запоріжжя, бійці героїчного Маріуполя та вчителі Харкова, голови селищних рад та настоятелі монастирів.

У перші дні війни, коли на кордоні панувала плутанина, Діянов підігнав до кордону автоколону з 8 величезних TIRів, встановив зв'язок з польськими волонтерами, налагодив роботу складів та відправлення вантажів на фронт та в тил. Понад 40 днів Діянов оплачував та організовував ремонт та заправку двох десятків фур, а коли гроші закінчилися, організував благодійний фонд із гарним ім'ям "Ангел ЮА".

Тільки до Харкова, яким бив ворог, було доставлено 39 вагонів допомоги, а всього по сховищах та фронтах України роз'їхалося 68 фур TIR та близько 70 тритонних продуктових бусів, відправлених Вадимом Діяновим.

Закликаючи український бізнес, фонди, підприємства та громадян підтримувати громадських активістів, дії яких надають найефективнішу допомогу фронту та тилу, Президент Володимир Зеленський назвав імена деяких із них. Серед тих, чию роботу відзначив керівник держави, були актор Андрій Джеджула, невтомний постачальник квадрокоптерів для ЗСУ Юрій Касьянов та добрий янгол важких часів, керівник Національного Конгресу Жінок України Марина Корнієнко.

Фото: Вадим Діянов

Вадим Діянов теж був одним із тих, кого згадав Президент, і це визнання відіграло важливу роль у його долі та військовій місії. Офіс Президента та Кабінет Міністрів України запропонували патріоту координувати роботу створеного ним Фонду з діяльністю керівництва країни. Не шукаючи жодних особистих преференцій, Вадим погодився, навіть не здогадуючись, що це рішення надасть кожному його зусилля розмаху та цілеспрямованої повноти. У мирний час таку співпрацю назвали б спільною акцією громадянина та держави. Війна ще не винайшла потрібних термінів, але це не завадило втіленню великих та потрібних справ.

Фото: Вадим Діянов

Кабмін допоміг фонду "Ангел ЮА" завезти в Україну та розподілити по військових частинах, притулках та регіонах дві з половиною тисячі тонн продуктів та необхідних людям товарів. Бронежилети із закупленої партії виявилися найкращими на просторах країни і легко витримували влучення кулі, випущеної з ворожої СВГ.

Відчувши підтримку Президента та Уряду, Вадим Діянов почав діяти впевнено та цілеспрямовано. Зв'язки фонду "Ангел ЮА" з іноземними добровольцями набули конкретності, було складено графік поїздок, стали лагодитись та заправлятися для нових рейсів вантажівки, створюються та орендуються склади, грамотно сортується доставлена ​​допомога.

Фото: Вадим Діянов

Підтримана Кабміном команда Вадима Діянова забезпечує продуктами київський Dream Town, взяла шефство над грузинським батальйоном ЗСУ, підрозділом ПДМШ ім. Пирогова та 102-ою армійською бригадою та батальйоном імені Шейха Мансура.

Фонд "Ангел ЮА" забезпечує необхідним вивезених до Трускавця маріупольців, відправляє заповнені TIRи до Запоріжжя, Харкова та Чернігова, першою відгукнувся на ворожий удар по західному регіону, миттєво пославши туди 10 тонн найнеобхіднішого.

Фото: Вадим Діянов

Війна з Росією подарувала нам безцінний досвід співпраці – сказав Радник Глави ОП Михайло Подоляк – Якби до початку конфлікту у нас був десяток таких благодійних фондів, як "Ангел.ЮА", постачання фронту та тилу виглядало б інакше і було б на порядок ефективніше.

Задоволені співпрацею і в Кабінеті Міністрів, де вважають, що Вадим Діянов та створений ним благодійний фонд роблять для перемоги не менше, ніж солідне державне відомство.

Фото: Вадим Діянов

Фонд Вадима Діянова "Ангел ЮА" працює на перемогу у тісній співпраці з Кабінетом Міністрів та Офісом Президента, і в дні великого протистояння нікому не спадає на думку шукати в цьому союзі людини та держави "корупційну складову" або іншу гидоту, яку до війни ми вважали чи не нормою українського життя.

Співпраця Офісу Президента з такими людьми, як Вадим Діянов, після війни стане предметом глибокого аналізу – визнав Михайло Подоляк, коментуючи ситуацію – У таких відносинах криється єдність громадянина та держави, яка ляже в основу суспільних відносин у новій Україні.

Фото: Вадим Діянов

Нація, що згуртувалася в боротьбі за свободу, ламає застарілі стереотипи. У вогні всенародної війни згоряють договорняки, кумівство та хабарництво, які так довго не давали Україні стати квітучою європейською державою. Захищаючи своє право на життя і Свободу, народ і держава стали одним цілим, і для їхньої спільної справи не потрібно шукати нові слова та визначення. Зрештою, що таке війна, якщо не спільна акція народу та держави, які згуртувалися та йдуть до перемоги?

parlament.ua

Теги: АНГЕЛ ЮА,Украина , Україна, війна в Україні, війна з рф,війна, Росія, Російська агресія , Российская Федерация,Російська Федерація, Діянов,Вадим Діянов, Володимир Зеленський,Зеленський, Зеленський Вікіпедія,Володимир Зеленський Вікіпедія, ЗСУ,Андрій Джеджула,Джеджула, Збройні Сили, Збройні Сили України,Юрій Касьянов,Касьянов,Національний Конгрес Жінок , - Марина Корнієнко, Корнієнко Марина Валеріївна, Голова Українського Національного Конгресу Жінок Корнієнко Марина, Марина Валеріївна Корнієнко Київ,Марина Корнієнко,Михаил Подоляк,Подоляк, Кабінет Міністрів , Кабінет Міністрів України,КМ,КМУ, КАБМІН ,Кабмін України
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР