Аваков погрожує вбити зрадника Киву (відео)

Аваков погрожує вбити зрадника Киву (відео)
45926 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ексміністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що готовий застрелити свого колишнього радника і народного депутата України Іллю Киву, якщо десь його зустріне.

 

Про це він сказав в " target="_blank" rel="follow noopener">інтерв’ю Наталії Влащенко.

 

 

Журналістка поставила питання, що скаже Аваков, якщо зустріне десь у житті свого ексрадника Іллю Киву.

 

“Я б з ним не розмовляв, якщо в мене була б можливість, то я його застрелив. Думаю, що так зробить кожна людина, у якої є зброя у руках. Так треба робити з кожним зрадником-негідником, який таке вчиняє", - заявив ексміністр.

 

Він також зазначив, що раніше риторика зрадника дуже сильно відрізнялася і у 2014-2015 роках він був мужнім патріотом, але потім “у його житті з’явився Медведчук".

 

“І тепер ми бачимо те, що цей негідник закликає бомбити українські міста ядерною зброєю. Це вже не людина, а сутність, яка буде горіти в пеклі і я впевнений, що з ним так і буде. І це не залежить від того, чи закінчить він своє життя від рук українського патріота або від рук росіян, яким буде вигідно з ним закінчити", - зазначив Аваков.

Нагадаємо, на початку травня Державне бюро розслідувань затримало двох довірених осіб ексдепутата, зрадника України Іллі Киви, які планували на замовлення дестабілізувати ситуацію в Україні.

Джерело

Теги: Арсен Аваков ,Ілля Кива,Кива,Аваков ,Арсен Аваков Вікіпедія ,Ілля Кива Вікіпедія ,Аваков Вікіпедія ,Кива Вікіпедія ,Україна, війна в Україні, війна з рф, Російська агресія ,Російська Федерація,Росія,Ексміністр внутрішніх справ Арсен Аваков,Ексміністр внутрішніх справ Аваков,Ексміністр внутрішніх справ , Виктор Медведчук,Віктор Медведчук Вікіпедія,Медведчук Вікіпедія,Віктор Медведчук
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР